Λουτσέσκου: “Για αυτό φώναξα”

Το λόγο που έβαλε τις φωνές στους παίκτες του ΠΑΟΚ, εξήγησε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στη συνέντευξη Τύπου.

Το λόγο που έβαλε τις φωνές στους παίκτες του ΠΑΟΚ, εξήγησε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στη συνέντευξη Τύπου.

Αναλυτικά:

Για τις φωνές του στους παίκτες: «Ήταν μια μίξη συναισθημάτων. Εκνευρίστηκα διότι αρχικά αντιμετωπίσαμε υπεροπτικά το πρώτο ημίχρονο. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες αλλά πετύχαμε μόλις ένα γκολ, ενώ δεχθήκαμε ένα εύκολο γκολ ενώ θα έπρεπε στη συγκεκριμένη φάση να κάνουμε κάτι. 

Από εκεί αρχίσαμε να γινόμαστε πιο ζεστοί. Στο δεύτερο ημίχρονο βγήκαμε πιο αποφασισμένοι, φτάσαμε στα τρία τέρματα, αλλά και πάλι χάσαμε ευκαιρίες ενώ θα έπρεπε να σκοράρουμε περισσότερα γκολ. Το ποδόσφαιρο σε τιμωρεί αν δεν είσαι συγκεντρωμένος. Στο 1-1, αν έβαζε γκολ ο Πανιώνιος, θα δεχόμασταν μεγαλύτερη πίεση. 

Σε κάθε περίπτωση, παίζαμε έναν ημιτελικό και θα ήθελα να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι. Θελα να πάμε στον τελικό έχοντας μόνο νίκες στην διοργάνωση. Για μας, για τη νοοτροπία μας, για τη δουλειά μας. Το αξίζαμε. Για όλα αυτά, λοιπόν, φώναξα, και στο τέλος, όλα πήγαν καλά». 

Για το αν σκεφτόταν γεμάτη την Τούμπα:
«Δυστυχώς, το στάδιο ήταν άδειο σε μια στιγμή χαράς για μας, με την ομάδα να φτάνει στον τελικό. Σε κάθε περίπτωση, δεν είναι δίκαιο με όλα αυτά που έχουν γίνει, μας έχουν κλέψει εννιά βαθμούς, έχουμε παίξει εννιά παιχνίδια χωρίς κόσμο. 

Εμείς συνεχίζουμε να προσπαθούμε ώστε όσοι μας βλέπουν, να χαίρονται με την εικόνα μας. Δεν έχω μιλήσει ποτέ για την εικόνα των άλλων ομάδων, δεν έχω αναφερθεί σε λάθη διαιτητών που έγιναν σε άλλα παιχνίδια και είμαι πάλι εδώ και θα το πω σε όλους, ακόμα και αν με πούνε ότι είμαι τρελός, διότι κάποιοι μας έκλεψαν. 

Είπα τίποτα όταν χάσαμε από τον Αστέρα Τρίπολης; Όχι… Κάποιοι ήρθαν εδώ, στην Τούμπα, με συγκεκριμένη στρατηγική. Για ένα ρόλο χαρτί που ξεδιπλωνόταν όχι μόνο δεν παίξαμε, αλλά χρεωθήκαμε μια ήττα, και σε ένα άλλο παιχνίδι, με την ΑΕΚ, το γκολ μέτρησε και μετά από τέσσερα λεπτά η απόφαση άλλαξε. Και μετά, τολμούν να πουν κάτι για μας; Θα πρέπει να κλείσουν το στόμα τους και να σταματήσουν να ζητούν να μας τιμωρήσουν περισσότερο. Ο θεός μας βλέπει και η ζωή συνεχίζεται». 

Για το αν ο Ελ Καντουρί μπορεί να παίξει πιο πίσω από την θέση του επιτελικού μέσου: «Όχι αυτή τη στιγμή. Θα πρέπει να το φέρουν οι καταστάσεις του αγώνα». 

Για το αν έχει προτίμηση αντιπάλου για τον τελικό:
«Δε θέλω να μιλήσω γι’ αυτό. Ο τελικός είναι τελικός, και θα πρέπει να είμαστε πανέτοιμοι για ένα τέτοιο παιχνίδι. Είναι ξεχωριστό ματς στο οποίο κάθε παίκτης θα δώσει ό,τι έχει για να σηκώσει ένα τρόπαιο στον αέρα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.