Γκάφα της ισπανικής Ομοσπονδίας με το Κύπελλο!

Στην κλήρωση των πρώτων γύρων του Copa del Rey, ο κανονισμός προβλέπει πως 5 ομάδες πρέπει να περάσουν δίχως ματς, ωστόσο η Ομοσπονδία επέλεξε τις λανθασμένες ομάδες και απόψε θα διεξάγει εκ νέου τη διαδικασία.
0
Γιαννίκος Δούσκας
30/07/2018 • 16:38
Λάθος ολκής από την ισπανική Ομοσπονδία με την κλήρωση του Κυπέλλου!
  • shares
Σύμφωνα με τα άρθρα 4 και 5, οι 5 ομάδες που έπρεπε να προκριθούν δίχως αγώνα στην επόμενη φάση, πρέπει να συμμετείχαν στα πρωταθλήματα της δεύτερης και της τρίτης κατηγορίας της προηγούμενης σεζόν. Όμως, οι ιθύνοντες συμπεριέλαβαν σε αυτές τις 5 ομάδες την Ουνιονίστας ντε Σαλαμάνκα και την Τερουέλ, οι οποίες φέτος προβιβάστηκαν στην τρίτη κατηγορία. Η κλήρωση έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας (30/7) και στις 14:15 τα ζευγάρια δημοσιοποιήθηκαν στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας. Ωστόσο, έγινε αντιληπτό το λάθος και στις 15:00 η σχετική ανάρτηση «εξαφανίστηκε». Η κλήρωση θα επαναληφθεί απόψε στις 20:00. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
18/01/2019 • 07:45

Μεγάλα φαβορί απέναντι σε μικρές παγίδες!

Με κίνητρο και ποιοτική ανωτερότητα παίζουν απόψε για τη νίκη η Νόριτς, η Λιλ, η Μπεσικτάς, η Ρέϊντζερς, η Παλέρμο και η Γκενκ κόντρα σε ομάδες υποδεέστερες ποιοτικά αλλά σαφώς λιγότερο πιεσμένες ψυχολογικά