Κοντά στην Μάντσεστερ Σίτι ο Μαχρέζ

Σε διαπραγματεύσεις για την μεταγραφή του Ριάντ Μαχρέζ, βρίσκονται Λέστερ και Μάντσεστερ Σίτι. Η Λέστερ ζήτησε τον επιθετικό των πρωταθλητών Αγγλίας, Πάτρικ Ρόμπερετς, ως μέρος της συμφωνίας των 60 εκατομμυρίων λιρών για τον Ριάντ Μαχρέζ.

Σε διαπραγματεύσεις για την μεταγραφή του Ριάντ Μαχρέζ, βρίσκονται Λέστερ και Μάντσεστερ Σίτι.
Η Λέστερ ζήτησε τον επιθετικό των πρωταθλητών Αγγλίας, Πάτρικ Ρόμπερετς, ως μέρος της συμφωνίας των 60 εκατομμυρίων λιρών για τον Ριάντ Μαχρέζ.

Ο 21 ετών επιθετικός, είχε αποκτηθεί αντί 12 εκατομμυρίων ευρώ από την Φούλαμ το 2015 και τις 2 τελευταίες σεζόν είχε δοθεί δανεικός στην Σέλτικ.
Οι συνομιλίες μεταξύ των δύο ομάδων βρίσκονται σε εξέλιξη και παραμένει η προσδοκία ότι ο Μαχρέζ θα συνεργαστεί με τον Πεπ Γκουαρντιόλα αυτό το καλοκαίρι και δεν θα επαναληφθεί η ακύρωση της μετακίνησης του στο Μάντσεστερ, όπως έγινε τον περασμένο Ιανουάριο. 

Η Καταλανός τεχνικός προσέφερε  60 εκ. λίρες για τη διεθνή Αλγερινό, αλλά η Λέστερ δεν ενέδωσε στην ασφυκτική πίεση της Σίτι. Τώρα όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά και ο Μαχρέζ εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αγωνίζεται στην Μάντσεστερ Σίτι την επόμενη σεζόν. 
Ο Κλοντ Πιέλ, παρά το άσχημο τελείωμα της σεζόν, παρέμεινε στον πάγκο της Λέστερ και ψάχνει ικανούς επιθετικούς, με τον Ρόμπερτς να είναι ένας από τους μεγάλους στόχους της ομάδας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.