Θα δούμε τον Russell Crowe σε βιογραφική μίνι-σειρά

Βασισμένη στη βιογραφία του Roger Ailes με τίτλο "The Loudest Voice in The Room"Ο βραβευμένος με...

Βασισμένη στη βιογραφία του Roger Ailes με τίτλο “The Loudest Voice in The Room”

Ο βραβευμένος με Όσκαρ Russell Crowe δεν έχει κάνει πολλές τηλεοπτικές εμφανίσεις. Η τελευταία του, μάλιστα, ήταν έξι χρόνια πριν, στο “Republic of Doyle”. Η νέα του συνεργασία θα είναι με το Showtime, για μία βιογραφική μίνι-σειρά οκτώ επεισοδίων.

Με επίκεντρο τον αποδιοπομπαίο πρόεδρο του Fox News, Roger Ailes, η σειρά βασίζεται στο βιβλίο “The Loudest Voice in The Room” του Gabriel Sherman, όπως αναφέρει και το TVLine. Το βιβλίο, που εκδόθηκε το 2014, αφορά τη ζωή του Gabriel Sherman, ιδρυτή και προέδρου του Fox News, που αποχώρησε ντροπιασμένος από το κανάλι μετά από κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση που τον επιβάρυναν. Με το ντεμπούτο της, η βιογραφία κέρδισε την 9η θέση στη λίστα των Best-Sellers του The New York Times.

Το εξώφυλλο του βιβλίου “The Loudest Voice in The Room”, το οποίο αποτέλεσε έμπνευση για τη δημιουργία της σειράς.

Ο Roger Eugene Ailes γεννήθηκε το 1940, στην πολιτεία του Οχάιο των Ηνωμένων Πολιτειών. Το 1962 αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο του Οχάιο και ξεκίνησε την καριέρα του στον τηλεοπτικό χώρο, διαγράφοντας μία τεράστια πορεία ανάμεσα σε γνωστές προσωπικότητες του 20ου αιώνα και χαρακτηριστικά γεγονότα. Το 2014, με την έκδοση του βιβλίου του Gabriel Sherman, δέχθηκε την πρώτη κατηγορία για σεξουαλική παρενόχληση την οποία, τόσο ο ίδιος όσο και το Fox News, αρνήθηκαν. Το 2016, όμως, η Gretchen Carlson του Fox News υπέγραψε επίσημα καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση από τον Ailes. Έκτοτε, ο Ailes παραιτήθηκε ενώ, οι κατηγορίες εξακολουθούσαν να εμφανίζονται ακόμα και μετά από χρόνια.

Ο David Nevins, πρόεδρος του Showtime, μίλησε επί του θέματος. “Με πολλούς τρόπους, η σύγκρουση μεταξύ των μέσων ενημέρωσης και της πολιτικής έχουν προσδιορίσει τον κόσμο στον οποίο ζούμε σήμερα. Με τον Russell Crowe στον πρωταγωνιστικό ρόλο, η πεπερασμένη σειρά υπόσχεται να αφηγηθεί μία καθοριστική ιστορία από αυτή την περιοχή”.

Η σειρά που θα παρουσιάσει το Showtime και θα πρωταγωνιστήσει ο Russell Crowe θα έχει 8 επεισόδια και ο τίτλος παραμένει άγνωστος. Για το σενάριο του πρώτου επεισοδίου, o Sherman συνεργάστηκε με τον Tom McCarthy (Spotlight).

Ο Roger Ailes

Για ακόμα περισσότερες σειρές, μην ξεχάσετε να συμβουλευτείτε τον πλήρη Τηλεοπτικό Οδηγό.


Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.