Ομπράντοβιτς: «Σεβόμαστε την πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρεάλ»

Μετά την 3η θέση που κατέλαβε στο φάιναλ φορ της Μαδρίτης πέρυσι, η Φενερμπαχτσέ αντιμετωπίζει στα πλέι οφ της Euroleague φέτος, την ομάδα που την απέκλεισε και μάλιστα... ιδιαίτερα άνετα (96-87) στον ημιτελικό του 2015.

Μετά την 3η θέση που κατέλαβε στο φάιναλ φορ της Μαδρίτης πέρυσι, η Φενερμπαχτσέ αντιμετωπίζει στα πλέι οφ της Euroleague φέτος, την ομάδα που την απέκλεισε και μάλιστα… ιδιαίτερα άνετα (96-87) στον ημιτελικό του 2015. 

Η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε εν συνεχεία και τον Ολυμπιακό, στον τελικό, για να στεφθεί «βασίλισσα» της Ευρώπης, στην ισπανική πρωτεύουσα. Έκτοτε, όμως πολλά έχουν αλλάξει, αφού η τουρκική ομάδα ενδυναμώθηκε και μάλιστα παραμένει αήττητη στην έδρα της στη διοργάνωση σε 19 σερί αγώνες, από τον Ιανουάριο του 2015! 

Εξάλλου, η Φενέρ ολοκλήρωσε τη φάση των «16» ως 1η του 5ου ομίλου, ενώ η Ρεάλ Μαδρίτης τερμάτισε 4η στον 6ο όμιλο. Η απουσία του Γιαν Βέσελι προβληματίζει τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς πάντως που εξέφρασε το σεβασμό του για την πρωταθλήτρια Ευρώπης ενόψει της έναρξης της μεταξύ τους προημιτελικής σειράς αύριο (12/4, 20:45) στην Κωνσταντινούπολη.

Ο Ομπράντοβιτς δήλωσε στην ιστοσελίδα της Euroleague: «Σε όλη τη διάρκεια της σεζόν παλεύαμε για να φτάσουμε σε αυτό το σημείο και να έχουμε το πλεονέκτημα έδρας. Τώρα παίζουμε εναντίον της περυσινής πρωταθλήτριας, την οποία σεβόμαστε πάρα πολύ. Ομως, πρέπει να καταλάβουμε ότι παίζουμε στην έδρα μας. Γνωρίζουμε ότι οι οπαδοί μας θα είναι το “κλειδί” για εμάς, ώστε να επικρατήσουμε στον πρώτο τομέα, που αφορά το επίπεδο ενέργειας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.