Μπουρούσης: «Θα έχουμε πολύ δύσκολο έργο»

Ο Γιάννης Μπουρούσης, σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της Λαμποράλ Κούτσα, τόνισε πως δεν έχει να χωρίσει τίποτα με καμία ελληνική ομάδα και πως η ομάδα του θα έχει πολύ δύσκολο έργο κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ο Γιάννης Μπουρούσης, σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της Λαμποράλ Κούτσα, τόνισε πως δεν έχει να χωρίσει τίποτα με καμία ελληνική ομάδα και πως η ομάδα του θα έχει πολύ δύσκολο έργο κόντρα στον Παναθηναϊκό. 

Αναλυτικά:

«Δεν είναι κάτι ιδιαίτερο για μένα αυτά τα παιχνίδια γιατί τους έχω αντιμετωπίσει πολλές φορές. Δεν σκέφτομαι ότι παίζω κόντρα στον Παναθηναϊκό, αλλά προετοιμάζομαι για τα ματς που έρχονται και ειδικά για το πρώτο. Είμαστε στα playoffs, οπότε θα πρέπει να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Είμαι πολύ χαρούμενος για την πρόκριση, όπως όλη η ομάδα, οι οπαδοί και η πόλη», δήλωσε αρχικά ο Γιάννης Μπουρούσης στην ιστοσελίδα της Λαμποράλ Κούτσα και πρόσθεσε: 

«Θα πρέπει να παίξουμε το μάξιμουμ. Να παίρνουμε τα ριμπάουντ και να είμαστε σκληροί στην άμυνα. Πρώτα απ’ όλα θα πρέπει να σκεφτούμε πως πρόκειται για ένα παιχνίδι. Χρειαζόμαστε τη βοήθεια των οπαδών μας και τα 40 λεπτά». 

Για τον Παναθηναϊκό ανέφερε ο Έλληνας σέντερ: «Ο Παναθηναϊκός είναι ένα σύνολο με μεγάλη εμπειρία και μία φανταστική ομάδα που έχει πάρει έξι ευρωπαϊκά. Μάλιστα, διαθέτει πολλούς παίκτες που έχουν αγωνιστεί σε ανάλογες καταστάσεις. Είναι εκείνοι που πρέπει να σταματήσουμε, γι’ αυτό θα πρέπει να βγούμε με πολλή ενέργεια. Μπορεί να μην καταφέρουμε να τους σταματήσουμε όλους μαζί, αλλά θα κάνουμε καλή δουλειά βάσει του σκάουτινγκ που έχουμε κάνει, αλλά και μέσω της σοβαρής άμυνας. Δεν έχω τίποτα με τον Παναθηναϊκό. Αγαπώ όλες τις ελληνικές ομάδες». 

Για να καταλήξει, αναφερόμενος στον Μίροσλαβ Ραντούλιτσα: «Τον έχω αντιμετωπίσει μόλις δύο φορές στην καριέρα μου. Ο καθένας ξέρει πως είναι ένας δυνατός και επιθετικός παίκτης, αλλά εάν παίξουμε ομαδικά στην άμυνα, τότε δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν και τίποτα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.