Ο τελικός του Περόνε

Ο Εμάνουελ Περόνε τόνισε πως οι παίκτες του Αστέρα Τρίπολης αντιμετώπισαν τον αγώνα με τον Ολυμπιακό σαν να ήταν τελικός.

Ο Εμάνουελ Περόνε τόνισε πως οι παίκτες του Αστέρα Τρίπολης αντιμετώπισαν τον αγώνα με τον Ολυμπιακό σαν να ήταν τελικός: «Αντιμετωπίσαμε το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό σαν τελικό. Η συγκομιδή βαθμών ήταν επιτακτική ανάγκη για μας και δεν είχαμε περιθώρια για απώλειες. Ήμασταν αποφασισμένοι να μπούμε στο γήπεδο και να κερδίσουμε κάνοντας το παιχνίδι μας. Να κοιτάξουμε τον αντίπαλο στα μάτια και να τον αντιμετωπίσουμε ως ίσος προς ίσο» είπε ο Αργεντινός επιθετικός. Μίλησε ακόμη για:

Την ανάκαμψη του Αστέρα:
«Ο νέος προπονητής είναι πολύ έμπειρος και γνωρίζει καλά το ελληνικό πρωτάθλημα. Μας βοηθάει πολύ. Ωστόσο, η αλλαγή στην ομάδα είχε φανεί από το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ. Βελτιωνόμαστε συνεχώς. Το βασικό συστατικό για την ανάκαμψη του Αστέρα είναι ότι αγωνιζόμαστε πλέον με πάθος και ψυχή, δίνοντας παράλληλα μεγάλη έμφαση στον τομέα της τακτικής».

Τη συνέχεια του πρωταθλήματος:
«Ακολουθούν δύσκολες αναμετρήσεις στην έδρα του ΟΦΗ, που όλοι γνωρίζουμε πόσο δυνατή είναι, με τον Άρη, τον Παναθηναϊκό και τον Πανιώνιο. Φέτος το πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό και δεν υπάρχει εύκολο ματς. Συνεχίζουμε με αισιοδοξία και σοβαρότητα και θα χτυπήσουμε όλα τα παιχνίδια».

Το μήνυμα στον κόσμο της ομάδας, είπε:
«Φέτος χρειαζόμαστε τον κόσμο στο πλευρό μας πιο πολύ από κάθε άλλη φορά. Οι περιπέτειες που πέρασε η ομάδα τον στενοχώρησαν, αλλά από δω και πέρα θα δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας».

Την κρίση στην Αργεντινή και στην Ελλάδα:
«Είμαι πολλά χρόνια στην Ελλάδα και την αγαπάω πολύ. Είναι αλήθεια ότι πριν από μερικά χρόνια στην Αργεντινή περάσαμε κι εμείς παρόμοιες καταστάσεις. Σίγουρα ακόμα δεν είμαστε όπως πριν, αλλά έχουμε κάνει μεγάλα άλματα ανάκαμψης. Αυτό που έχω να συμβουλέψω τους Έλληνες είναι να κάνουν υπομονή. Απαιτείται χρόνος ώστε να ξεπεραστεί η κρίση. Και στις δύο περιπτώσεις το ποδόσφαιρο καταφέρνει να δώσει χαρά στον κόσμο και για αυτό χαίρομαι πολύ που το υπηρετώ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.