Οδεύει προς το ΟΑΚΑ το “τριφύλλι”

Η διοίκηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός φέρεται να προσανατολίζεται στη χρήση του ΟΑΚΑ για βασική έδρα της εφετινής αγωνιστικής περιόδου.

Η διοίκηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός φέρεται να προσανατολίζεται στη χρήση του ΟΑΚΑ για βασική έδρα της εφετινής αγωνιστικής περιόδου. Μετά τις τελευταίες εξελίξεις και την κόντρα που έχει ξεσπάσει με τη διοίκηση του Ερασιτέχνη, οι ιθύνοντες του ποδοσφαιρικού τμήματος προσανατολίζονται στην επιστροφή των “πράσινων” στο ΟΑΚΑ, αφού πρώτα ρυθμιστούν οι παλιότερες οφειλές που έχουν για τη χρήση του σταδίου.

Ο Γιάννης Αλαφούζος φέρεται σύμφωνα με δημοσιεύματα να έχει πάρει την απόφαση για αποχώρηση της ομάδας από τη φυσική της έδρα, καθώς θεωρεί πως δύσκολα θα βρεθεί τελικά η “χρυσή τομή” με τον Ερασιτέχνη. Ο Βασίλης Κωνσταντίνου αναμένεται να έχει εντός της επόμενης εβδομάδας συνάντηση με τη διοίκηση του Σταδίου, προκειμένου να ρυθμιστούν οι λεπτομέρειες της νέας σύμβασης.

Ο πρόεδρος του “τριφυλλιού” είχε συναντηθεί με τον πρόεδρο του ΔΣ του ΟΑΚΑ, Αριστείδη Κουρή με θέμα τις παλιότερες οφειλές των “πράσινων”. Στη νέα συνάντηση θα συζητηθεί και πάλι το συγκεκριμένο θέμα, αλλά και η χρήση του γηπέδου, για την εφετινή σεζόν. Οι “πράσινοι” θα πρέπει να δηλώσουν έως την Τετάρτη έδρα για το νέο πρωτάθλημα. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.