ΝτεΣον Τόμας: ” Ήταν απίστευτη η παρουσία του κόσμου” (video)

Εντυπωσιαμένος δήλωσε ο ΝτεΣον Τόμας από την παρουσία 700 φιλάθλων στην ανοικτή προπόνηση του Παναθηναϊκού στην Πορταριά.

Εντυπωσιαμένος δήλωσε ο ΝτεΣον Τόμας από την παρουσία 700 φιλάθλων στην ανοικτή προπόνηση του Παναθηναϊκού στην Πορταριά.

Ο νεοαποκτηθείς Αμερικανός φόργουρντ στάθηκε στην υποστήριξη που αισθάνθηκαν οι παίκτες του Τριφυλλιού, ενώ αναφέρθηκε και στην πορεία της προετοιμασίας των Πράσινων.

“Δεν περιμένεις 700 φίλαθλοι να βρεθούν σε ανοικτή προπόνηση προετοιμασίας. Ήταν απίστευτο. Βλέπεις την αγάπη τους για τον Παναθηναϊκό και πόσο σοβαροί είναι. Δεν μπορώ ούτε να φανταστώ πως θα είναι το ΟΑΚΑ με τον κόσμο να πανηγυρίζει. Νοιάζονται πραγματικά για το παιχνίδι και είναι πολύ θετικό για τους παίκτες να βιώνουν τέτοια υποστήριξη”, είπε ο ΝτεΣον Τόμας στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ και πρόσθεσε:

” Είναι όλοι επαγγελματίες και όλα πάνε καλά. Η ατμόσφαιρα είναι καλή εδώ στα βουνά. Οι συμπαίκτες μου είναι πολύ καλοί και “δενόμαστε” μεταξύ μας. Δεν έχουμε εγωιστικά θέματα και η ατμόσφαιρα είναι φοβερή, με τους προπονητές να μας προετοιμάζουν για τη σεζόν”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.