Προπόνηση ψυχής και πάθους

Η πρώτη ουσιαστικά προπόνηση της Εθνικής ομάδας πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης υπό τις οδηγίες του Άγγελου Αναστασιάδη, ο οποίος θέλησε να δώσει το στίγμα του. Διαβάστε πως!

Το πρωί της Τρίτης προπονήθηκε η Εθνική ομάδα στον Άγιο Κοσμά υπό τις οδηγίες του Άγγελου Αναστασιάδη και των συνεργατών του. Επί της ουσίας ήταν και η πρώτη προπόνηση της νέας εποχής της γαλανόλευκης.

Σε αυτήν ο Άγγελος Αναστασιάδης θέλησε να κάνει πράξη όλα όσα είπε στην συνέντευξη τύπου. Δηλαδή να πείσει τους παίκτες του ότι η Εθνική ομάδα είναι δική τους. Ότι πρέπει να δίνουν και την ψυχή τους γι’ αυτήν και ότι έχουν βάρος στις πλάτες του απέναντι σε όλους τους Έλληνες ποδοσφαιριστές.

Καθ’ όλη τη διάρκειά της ο 65χρονος τεχνικός ήταν πολύ συμμετοχικός, έδινε ένταση στην προπόνηση με συνεχείς παραινέσεις και οδηγίες. Σταμάταγε την προπόνηση για να διορθώσει τα λάθη, επαινούσε τις καλές προσπάθειες και την έζησε με όλη του την ψυχή.

Το ίδιο συνέβη και με τους παίκτες. Ο ψυχισμός και το πάθος του Αναστασιάδη μεταφέρθηκε και στους παίκτες με την προπόνηση να διεξάγεται σε πολυ μνεγάλη ένταση και τους παίκτες να βγάζουν το πάθος που ο προπονητής τους ήθελε να δει.

Ασφαλώς δεν έδειξε εντεκάδα για το παιχνίδι με τηνμ Φινλανδία καθώς θέλει να έχει όλους τους παίκτες σε εγρήγορση και ετοιμοπόλεμους. Θέλει να δει από όλους να δίνουν το 100% και όποιος δώσει την ψυχή του στην προπόνηση τότε πολύ πιθανόν θα δει και εαυτόν στο αρχικό σχήμα. Ευχής έργον θα είναι αυτό να το δει από όλους τους ποδοσφαιριστές του και να έχει να αντιμετωπίσει έναν ευχάριστο πονοκέφαλο.

Στα θετικάς της ημέρα ότι κανονικά προπονήθηκε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, ο οποίος ταλαιπωρείται από εκείνον τον τραυματισμό στο ματς με τν Φινλανδία στο Τάμπερε. Το γεγονός αυτό συν το γεγονός ότι επανέφερε τον Σιόβα στην Εθνική ομάδα, φέρνει μια σκέψη στο μυαλό του Αναστασιάδη να παίξει η Εθνική με τρία στόπερ (Παπασταθόπουλο, Μανωλά, Σιόβα), αλλά ακόμα είναι νωρίς για συμπεράσματα.

* Την Τετάρτη η Εθνική ομάδα θα προπονηθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο στις 19.30 ενώ στις 18.45 θα έχει προηγηθεί η συνέντευξη τύπου του Αναστασιάδη και κάποιου Έλληνα διεθνή.

* Αντιστοίχως η Φινλανδία έχει συνέντευξη τύπου στις 17.00 και προπόνηση στις 17.30.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.