H prequel σειρά του “Rogue One” αποκτά showrunner

Αργεί η σειρά ακόμα.Τον γνωρίσαμε μέσα από τα σενάρια των "American Assassin" (2017) και "Wall...

Αργεί η σειρά ακόμα.

Τον γνωρίσαμε μέσα από τα σενάρια των “American Assassin” (2017) και “Wall Street: Money Never Sleeps” (2010), αλλά και την εκτελεστική παραγωγή του της τηλεοπτικής σειράς του FX, “The Americans”.

Ο λόγος για τον Stephen Schiff, ο οποίος θα αναλάβει χρέη showrunner για την επερχόμενη σειρά “Star Wars”, η οποία θα επικεντρώνεται στον Cassian Andor. Tον Andor πρωτογνωρίσαμε στο “Rogue One: A Star Wars Story” και τον ενσάρκωνε ο Diego Luna, ο οποίος θα επιστρέψει για τον ρόλο.

Η Disney είπε ότι το prequel “θα είναι ένα κατασκοπικό θρίλερ”, το οποίο θα επικεντρώνεται στην κατασκοπία και τις επικίνδυνες αποστολές για την επαναφορά της ελπίδας στον γαλαξία, ενώ θα λαμβάνει χώρα κατά τη διάρκεια της Αυτοκρατορίας και τα χρόνια που χρειάστηκαν για τη δημιουργία της Επανάστασης.

Το “Rogue One” κυκλοφόρησε το 2016 και εξιστορούσε τα γεγονότα που συνέβησαν πριν αυτά που διαδραματίστηκαν στο “Star Wars Episode IV, A New Hope”.

Αυτή θα είναι η δεύτερη σειρά “Star Wars” που θα δημιουργηθεί για το Disney+. Γνωρίζουμε ήδη ότι η σειρά του Jon Favreau, “The Mandalorian” θα προβληθεί και αυτή στη συνδρομητική υπηρεσία. Ο Iger είχε ανακοινώσει ότι η Disney αναπτύσσει αρκετές σειρές από τον κόσμο του “Star Wars”.

Το Disney+ θα γίνει διαθέσιμο στο κοινό από το 2019. H σειρά θα ξεκινήσει την παραγωγή της κάποια στιγμή τον επόμενο χρόνο, αλλά η ημερομηνία κυκλοφορίας της δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμα.

Σε σχετικά νέα, η άλλη επερχόμενη σειρά “Star Wars: The Mandalorian” απέκτησε νέα προσθήκη.


Πηγή άρθρου: ComicBook

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.