Ενδιαφέροντα στατιστικά από τη νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, οδηγεί από επιτυχία σε επιτυχία την Γιουνάιτεντ. Μετά το άσχημο ξεκίνημα στη σεζόν οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν βρει την καλή τους αγωνιστική κατάσταση και συνεχίζουν το νικηφόρο σερί τους.

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, οδηγεί από επιτυχία σε επιτυχία την Γιουνάιτεντ. Μετά το άσχημο ξεκίνημα στη σεζόν οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν βρει την καλή τους αγωνιστική κατάσταση και συνεχίζουν το νικηφόρο σερί τους.
Η μεγάλη νίκη επί της Άρσεναλ, ανέδειξε μερικά πολύ ενδιαφέροντα στατιστικά:
= Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έχει νικήσει περισσότερες φορές από οποιαδήποτε άλλη ομάδα στο Έμιρεϊτς, 6 συνολικά, από την περίοδο 2006-07 που οι «κανονιέρηδες» μετακόμισαν στο καινούργιο γήπεδο τους.
=Από τον Μάρτιο του 2015, όταν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε ηττηθεί με σκορ 2-1 από την Άρσεναλ, η ομάδα του Σόλσκιερ, έχει 16 νίκες στο Κύπελλο, τις περισσότερες από οποιαδήποτε άλλη ομάδα.
= Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έφτασε τις 8 συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, για πρώτη φορά μετά τον Ιανουάριο του 2017
=Από το ξεκίνημα της περιόδου 2014-15 ο Αλέξις Σάντσες έχει σκοράρει 41 τέρματα σε όλες τις διοργανώσεις στο «Έμιρεϊτς» (40 για την ‘Αρσεναλ και 1 για την Γιουνάιτεντ). Κανείς άλλος παίκτης δεν έχει πετύχει περισσότερα γκολ σε αυτό το γήπεδο.
=Χρειάστηκε μόλις 149 δευτερόλεπτα για να πετύχει τα δύο πρώτα της γκολ η ομάδα του Σόλσκιερ και μάλιστα στις 2 πρώτες τελικές προσπάθειες στον στόχο!
= Ο Ομπαμεγιάνγκ έχει σκοράρει στο ντεμπούτο του με την Άρσεναλ στο πρωτάθλημα (απέναντι στην Έβερτον), στο Γιουρόπα Λιγκ (απέναντι στην Βόρσκλα) και τώρα στο Κύπελλο ( απέναντι στην Γιουνάιτεντ).
= Ο Ρομελού Λουκάκου μετράει 13 γκολ και 4 ασίστ στα τελευταία 15 ματς Κυπέλλου που έχει παίξει.
= Ο Λίνγκαρντ έχει πετύχει 4 γκολ με την Γιουνάιτεντ σε όλες τις διοργανώσεις απέναντι στην Άρσεναλ, διπλάσιος αριθμός τερμάτων που έχει πετύχει απέναντι σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.