Η Lena Headey μίλησε για το τέλος της Cersei Lannister

Ένα "παράξενα βαρετό" γύρισμα.Η Lena Headey, γνωστή και ως Cersei Lannister από τον κόσμο του...

Ένα “παράξενα βαρετό” γύρισμα.

Η Lena Headey, γνωστή και ως Cersei Lannister από τον κόσμο του τηλεοπτικού “Game of Thrones”, περιέγραψε την τελευταία της μέρα στο πλατό της σειράς του HBO ως “παράξενα βαρετή”.

Η ηθοποιός σε μία συνέντευξη/βίντεο με το Variety προσπάθησε να συγκρατηθεί στο πόσα μπορεί να πει για τις τελευταίες της μέρες στα γυρίσματα του “Game of Thrones”, χωρίς τουλάχιστον να της ξεφύγει κάποιο spoiler. Παρά τις προσπάθειες τις, τελικώς εξομολογήθηκε πως, “Η τελευταία μου μέρα στα γυρίσματα ήταν παράξενα βαρετή επειδή το μόνο που είχα να γυρίσω ήταν το να ανεβαίνω και να κατεβαίνω αυτές τις σκάλες και αυτό ήταν όλο”.

Τα υπόλοιπα μέλη του βίντεο έκαναν πλάκα με την αποκάλυψη της, θεωρώντας πως τώρα οι φαν θα χρειαστεί να ‘σπαζοκεφαλιάσουν’ αρκετά σχετικά με το τι εννοεί η ηθοποιός και πως θα μπορούσε να εξελιχθεί αυτή η σκηνή.

Ωστόσο, σίγουρα για τους φαν που δεν έχουν ιδέα του τι πρόκειται να δουν από τον τελευταίο κύκλο της επιτυχία του HBO αυτή η δήλωση θα αποτελεί ένα μικρό γρίφο. Και ακόμα περισσότερο μετά από τη δήλωση που συμπλήρωσε η Headey, λέγοντας ότι “… και αυτό είναι το τέλος, έτσι τελειώνει”.

Το κατά πόσο αυτό είναι το τέλος του δικού της χαρακτήρα, ή και ολόκληρου του τελευταίου κύκλου, δεν προσδιορίστηκε. Ο τηλεοπτικός της αδερφός, όμως, Nikolaj “Jaime” Coster-Waldau υπήρξε κατά πολύ ανοικτότερος με τις δηλώσεις του, νωρίτερα το 2018.

Ο ηθοποιός τότε μας προϊδέασε για ένα ‘καλό τέλος’ για τα αδέρφια Lannister, λογικά μόνο για τα δύο από τα τρία, εξηγώντας μάλιστα και πως το σενάριο τον άφησε έκπληκτο. Ο μικρότερος γιος των Lannister, τόσο σε ύψος όσο και σε ηλικία, μίλησε ξεχωριστά για το δικό του μέλλον, το οποίο σίγουρα θα είναι όμορφο αλλά όχι απαραίτητα καλό.

Από το χειμερινό στρατόπεδο και τον οίκο των Stark είδαμε λιγότερο όμορφες καταστάσεις. Τουλάχιστον όσο αφορά τη Maisie Williams (Arya Stark), που άφησε το πλατό με αιματηρούς λεκέδες στα λευκά της αθλητικά. Η Sophie Turner (Sansa Stark) μπορεί να μην μας έδειξε κάποια εικόνα, μίλησε όμως εξίσου για την ‘πολεμίστρια Sansa’.

Μην παραλείψετε να διαβάσετε και για τις υπόλοιπες λεπτομέρειες για την πιο επική μάχη της σεζόν και για το “σπαρακτικό” και “καταπληκτικό” φινάλε.

Για τον τελευταίο κύκλο, τα επεισόδια που θα έρθουν θα είναι μικρότερα των δύο ωρών, ενώ τα μέτρα ασφαλείας για διαρροές φτάνουν σε τέτοια επίπεδα που δεν θα υπάρχουν διαρροές όπως άλλοτε. Η πρεμιέρα της τελευταίας σεζόν έρχεται στις 14 Απριλίου του 2019, δεν θα είναι όμως το τέλος για τον τηλεοπτικό κόσμο που πηγάζει από τα γραπτά του George R.R. Martin.

Η μία από τις ερχόμενες, prequel σειρές του, πρόσφατα πρόσθεσε οχτώ μέλη στο cast της, ενώ η υπόθεση έχει αποκαλυφθεί και λέγεται ότι θα μας πάει χιλιάδες χρόνια πριν τα γεγονότα του “Game of Thrones”, από την Εποχή των Ηρώων (Age of Heroes) στην πτώση του πολιτισμού.


Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.