Γκρίφιν: “Πολύ δύσκολο ματς στη Λήμνο”

Τις δυσκολίες που κρύβει το εκτός έδρας ματς στη Λήμνο κόντρα στον Ήφαιστο (Σάββατο, 15:45) έδειξε πως γνωρίζει ο Μάλκολμ Γκρίφιν.

Τις δυσκολίες που κρύβει το εκτός έδρας ματς στη Λήμνο κόντρα στον Ήφαιστο (Σάββατο, 15:45) έδειξε πως γνωρίζει ο Μάλκολμ Γκρίφιν.

Ο γκαρντ της ΑΕΚ, έγραψε στο μπλογκ του ΕΣΑΚΕ:

Καλησπέρα σας,

Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας ματς, με αντίπαλο τον Ήφαιστο για το Πρωτάθλημα της Betshop.gr Basket League. Το θετικό είναι, ότι είχαμε μπροστά μας όλη την εβδομάδα, ώστε να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα μπορούμε ενόψει της αυριανής αναμέτρησης.

Όλοι στην ομάδα γνωρίζουμε, ότι ο Ήφαιστος διαθέτει τρομερή ποιότητα στο ρόστερ. Το έχει αποδείξει άλλωστε με τις τελευταίες του εμφανίσεις απέναντι σε ΠΑΟΚ και Περιστέρι.

Σίγουρα στην έδρα του παρουσιάζεται ακόμα πιο δυνατός και δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να τον αφήσουμε να πάρει τον έλεγχο του αγώνα.

Εμείς από την πλευρά μας παρά τα προβλήματα και τις απουσίες, που αντιμετωπίζουμε χρειαζόμαστε ακόμη μία σοβαρή εμφάνιση, ακολουθώντας το πλάνο του τεχνικού επιτελείου. Στόχος μας είναι παίξουμε καλό μπάσκετ από τη αρχή και να πάρουμε τη νίκη προσφέροντας χαρά στους οπαδούς μας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.