Εξαιρετικό ντοκυμαντέρ για τον Αραγονές (video)

Η Ισπανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία δημοσιοποίησε το trailer του αφιερώματος για τον Λουίς Αραγονές, τον άνθρωπο που άνοιξε τον κύκλο των επιτυχιών για την εθνική ομάδα της ιβηρικής χώρας.
0
Γιαννίκος Δούσκας
09/10/2018 • 15:00
Η Ισπανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία τιμά τον Αραγονές με ένα εξαιρετικό ντοκυμαντέρ
  • shares
Το ντοκυμαντέρ τιτλοφορείται «Λουίς, ο σοφός της επιτυχίας» καθώς το προσωνύμιο του Αραγονές ήταν «σοφός της Ορταλέθα», από τη γενέτειρά του μια περιοχή κοντά στη Μαδρίτη. 

Τον Ιούνιο συμπληρώθηκαν 10 χρόνια από την κατάκτηση του Euro 2008 από την ισπανική ομάδα, με καθοδηγητή από τον πάγκο τον Αραγονές, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή το Φεβρουάριο του 2014. Εκείνη η επιτυχία αποτέλεσε το πρελούδιο για τη «χρυσή» τετραετία της «Ρόχα» με την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2010 και το repeat σε ότι αφορά την ευρωπαϊκή κορυφή, το 2012. Στο διάρκειας 63 λεπτών ντοκυμαντέρ –το οποίο προβάλλεται το απόγευμα της Τρίτης (9/10)- υπάρχουν ομιλίες του Ισπανού προπονητή κατά τη διάρκεια του Euro 2008, ανέκδοτες ιστορίες όπως τις έζησαν οι τότε ποδοσφαιριστές του και μέλη της οικογένειάς του. 


Γράψτε το σχόλιο σας...
22/09/2019 • 07:11

Φόρμα και πάθος ορίζουν τα ντέρμπι σε Λιόν, Αϊντχόφεν, Λονδίνο και ΟΑΚΑ

Το ντέρμπι του Ολλανδικού πρωταθλήματος είναι λογικό να κριθεί στην αποτελεσματικότητα ανάμεσα σε δύο φορμαρισμένες ομάδες. Εν μέσω ειδικών συνθηκών το ντέρμπι των "αιωνίων", πιο παραγωγικά τα ματς σε Λονδίνο και Λιον