Ο Μπομπ Μάρλει στην φανέλα της Μποέμιαν

Το όνομα του Μπομπ Μάρλει είναι συνυφασμένο με την μουσική ρέγκε, αλλά λίγοι γνωρίζουν ότι ο τζαμαϊκανός μουσικός λάτρευε και το ποδόσφαιρο.
Τάσος Μπαϊρακτάρης
23/10/2018 • 16:12
Τίμησε τον Μπομπ Μάρλει η Μποέμιαν
  • shares
Το όνομα του Μπομπ Μάρλει είναι συνυφασμένο με την μουσική ρέγκε, αλλά λίγοι γνωρίζουν ότι ο τζαμαϊκανός μουσικός λάτρευε και το ποδόσφαιρο. 

Άλλωστε έχει αποκτήσει... ιστορική σημασία πια, η περίφημη φωτογραφία, όπου ο θρυλικός Τζαμαϊκανός μαζί με τους μουσικούς του, κλοτσάνε μια ποδοσφαιρική μπάλα μέσα στα καμαρίνια, λίγο πριν από μια συναυλία.

Ο αξέχαστος τραγουδοποιός της ρέγκε, που έφυγε από την ζωή το 1981, απέκτησε μια «θέση» και στην εμφάνιση της ιρλανδικής ομάδας Μποέμιαν, καθώς το πρόσωπό του απεικονίζεται στη φανέλα.

Το γήπεδο της Μποέμιαν στο Δουβλίνο, το Dalymount Park, έχει χρησιμοποιηθεί αμέτρητες φορές ως συναυλιακός χώρος και εκεί έχουν εμφανιστεί μεγάλοι και αξέχαστοι καλλιτέχνες, ανάμεσά τους και ο Μπομπ Μάρλεϊ, κι έτσι η διοίκηση της Μποέμιαν θέλησε με αυτό τον τρόπο να τον τιμήσει.Γράψτε το σχόλιο σας...
16/06/2019 • 08:13

Ψυχολογικές δοκιμασίες για Ρόζεμποργκ Αλμπαθέτε και Παραγουάη

Νίκη ανάκαμψης θέλει απόψε η Ρόζεμπορκ. Υποδέχεται την φορμαρισμένη Βαλερέγκα και είναι βέβαιο πως θα χρειαστεί πάνω από ένα γκολ για να πάρει αυτό που θέλει. Περισσότερη τύχη έχει η Ίντερ Τουρκού, ενώ στο Κόπα Αμέρικα πιο σαφές είναι το αβαντάζ της Ουρουγουάης