Σίγουρος για τον «Σβάινι» ο Φαν Χάαλ

Τη βεβαιότητα ότι ο Μπάστιαν Σβάινσταϊγκερ θα βρει σύντομα τον καλό αγωνιστικό εαυτό του εξέφρασε ο προπονητής του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Λουίς Φαν Χάαλ.

Τη βεβαιότητα ότι ο Μπάστιαν Σβάινσταϊγκερ θα βρει σύντομα τον καλό αγωνιστικό εαυτό του εξέφρασε ο προπονητής του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Λουίς Φαν Χάαλ.
 
Ο Γερμανός διεθνής δεν έχει αγωνιστεί από το ματς κυπέλλου με τη Σέφιλντ στις 9 Ιανουαρίου, στην πρώτη του σεζόν με τους «κόκκινους διαβόλους».
 
«Ο Μπάστιαν είναι άτυχος, επειδή τραυματίστηκε σε μία στιγμή που έπαιζε πολύ καλά και είχε αρχίσει να βελτιώνεται και να προσαρμόζεται. Ωστόσο, τον Δεκέμβριο είχε απογοητευτεί επειδή του είπα ότι περιμένω περισσότερα», τόνισε ο Ολλανδός τεχνικός.
 
«Νομίζω όμως ότι έχω δίκιο και ότι οι προσδοκίες μου πρέπει να είναι υψηλότερες. Η Γιουνάιτεντ τον πήρε από την Μπάγερν παρά το γεγονός ότι είναι 31 ετών και εγώ χρειάστηκε να πείσω το συμβούλιο για να προχωρήσει η μεταγραφή. Πιστεύω ότι θα επιστρέψει και πάλι στο επίπεδο όπου ήταν όταν έπαιζε στην Μπάγερν», πρόσθεσε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.