Έσπασε το… ρόδι ο Βύζας, 1-0 τον Διαγόρα

Την πρώτη του νίκη στη Φούτμπολ Λιγκ πανηγύρισε ο Βύζας, ο οποίος επικράτησε 1-0 του Διαγόρα στη Ρόδο.

Την πρώτη του νίκη στη Φούτμπολ Λιγκ πανηγύρισε ο Βύζας, ο οποίος επικράτησε 1-0 του Διαγόρα στη Ρόδο. Με τον τρόπο αυτό, η ομάδα των Μεγάρων πήρε… ανάσα και ξέφυγε από την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Το ματς ήταν αμφίρροπο καθώς οι δύο αντίπαλοι αναζήτησαν το γκολ και τη νίκη και δημιούργησαν ορισμένες ευκαιρίες για να σκοράρουν. Τόσο οι Ροδίτες όσο και οι Μεγαρείς έφτασαν με αξιώσεις στα αντίπαλα καρέ ωστόσο μόνο οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα.
Αυτό συνέβη στο 76′ όταν ο τερματοφύλακας του Διαγόρα, Πονηρός προσπάθησε να διώξει την μπάλα μετά από πάσα προς τον Μουστάκη αλλά δεν την απομάκρυνε όπως θα έπρεπε με συνέπεια ο τελευταίος να κερδίσει την κόντρα και να σκοράρει στην ανυπεράσπιστη εστία.
Ο Διαγόρας προσπάθησε να αντιδράσει στα λεπτά που απέμεναν ωστόσο ο Βύζας κράτησε το μηδέν παθητικό και μαζί και τους τρεις βαθμούς.
Σημειώνεται ότι οι περίπου 100 φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο φώναξαν υβριστικά συνθήματα κατά της Κρήτης με συνέπεια να υπάρξουν μονόλεπτες διακοπές της αναμέτρησης στο 31′ και στο 37′.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Μιχάλης Τσιβρινής): Πονηρός, Πουλόπουλος, Μουσταφίδης (55′ Τσίτσης), Μπαούρης, Λερογιάννης (65′ Παπαδημητρίου), Μαριετάκης, Αυγενικού, Μπακάλης, Επιφάνης (82′ Ρούσσος), Χατζηκοσμάς, Καρπαθάκης.

ΒΥΖΑΣ (Δημήτρης Οικονόμου): Κοτταράς, Φραγκής (66′ Νταντάμης), Αρκουμάνης (82′ Πέτρου), Μουστάκης, Γκούμας, Λίτσης (81′ Βλάχος), Μωυσίδης, Πλάτανος, Ηλιόπουλος, Ρούσσος, Χριστοφιλέας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.