Κουφός: Να υπερβάλουμε εαυτό για τη νίκη

Στην αγωνιστική άνοδο του Αμαρουσίου και στο γεγονός ότι η ομάδα του πρέπει να παρουσιαστεί έτοιμη και ψύχραιμη στην αυριανή αναμέτρηση (16:30) στην Κρήτη, στάθηκε ο Στέργιος Κουφός.

Στην αγωνιστική άνοδο του Αμαρουσίου και στο γεγονός ότι η ομάδα του πρέπει να παρουσιαστεί έτοιμη και ψύχραιμη στην αυριανή αναμέτρηση (16:30) στην Κρήτη, στάθηκε ο Στέργιος Κουφός.

«Το παιχνίδι με το Μαρούσι είναι εξαιρετικά κρίσιμο για την ομάδα μας. Πριν ένα μήνα, όταν ξεκίνησε το χτίσιμό του, είχα κάνει μία πρόβλεψη για την μετέπειτα κατάσταση του Αμαρουσίου και όπως φαίνεται δικαιώνομαι. Η ομάδα του Νίκου Λινάρδου έχει φτάσει σε 100% ετοιμότητα, γεγονός που προκύπτει από τις προπονήσεις. Διαθέτει πολύ έμπειρους παίκτες και 5 εξ αυτών ήταν και στο περσινό βασικό κορμό, γεγονός που προσδίδει την απαραίτητη χημεία. Συνεπώς, έχουμε ν’ αντιμετωπίσουμε μία άκρως ανταγωνιστική ομάδα. Αυτό πιστοποιούν και οι τελευταίες εμφανίσεις της», ανέφερε ο Έλληνας τεχνικός.

Όσον αφορά στο τι πρέπει να κάνει ο ΑΓΟΡ, εξήγησε ότι «εμείς από την μεριά μας, πρέπει να υπερβάλουμε εαυτό για να φτάσουμε στη νίκη, νίκη κομβική για την μετέπειτα πορεία μας στο πρωτάθλημα. Στο προηγούμενο εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Ηλυσιακό, υποπέσαμε σε 20 λάθη, πράγμα που δεν πρέπει να ξαναγίνει. Για να συμβεί, όμως, αυτό πρέπει να δείξουμε προσήλωση και συγκέντρωση και στα 40 λεπτά. Επίσης, απαραίτητα στοιχεία είναι η ψυχή και το καθαρό μυαλό. Το παιχνίδι με το Μαρούσι είναι ιδιαίτερα κρίσιμο και απαιτείται να δώσουμε το 100% των δυνάμεών μας». 

Ράιτ: Να πάρουμε του βαθμούς

Στο γεγονός ότι πρέπει να φτάσουν στη νίκη στάθηκε ο άσος των Κρητικών Ζακ Ράιτ, ο οποίος δήλωσε πως «το παιχνίδι με το Μαρούσι είναι πολύ σημαντικό για μας. Είναι παιχνίδι κλειδί για την μετέπειτα πορεία μας στο πρωτάθλημα. Σε μία τόσο ανταγωνιστική λίγκα, όταν αγωνίζεσαι μέσα στην έδρα σου πρέπει να παίρνεις τους 2 βαθμούς. Στόχος μας είναι η νίκη και θα παλέψουμε γι’ αυτή. Επίσης, είναι πολύ σημαντικό το γεγονός πως έχουμε μπροστά μας 2 εντός έδρας παιχνίδια, τα οποία πρέπει να κερδίσουμε. Η έδρα μας είναι πολύ δυνατή και πρέπει να την εκμεταλλευτούμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.