Νέα Ford Fiesta ST-Line Red Edition και Black Edition με Συναρπαστικές Χρωματικές Αντιθέσεις

Οι νέες εκδόσεις Ford Fiesta ST-Line Red and Black Edition κάνουν τους πελάτες να ξεχωρίζουν από το πλήθος

• Οι νέες εκδόσεις Ford Fiesta ST-Line Red and Black Edition κάνουν τους πελάτες να ξεχωρίζουν από το πλήθος με ματ, μαύρες ρίγες, χρωματικές αντιθέσεις στους εξωτερικούς καθρέπτες και λεπτομέρειες στους τροχούς, επίσης διαθέτουν μεγάλη αεροτομή 

• Βασισμένα στο σπορ Fiesta ST-Line που συγκεντρώνει το ένα πέμπτο των πωλήσεων Fiesta μέχρι στιγμής φέτος, τα τολμηρά νέα μοντέλα επεκτείνουν το χρωματικό θέμα και στο εσωτερικό με κόκκινες λεπτομέρειες στα καθίσματα, το τιμόνι και σε άλλα σημεία 

• Κινητήρας 1.0 EcoBoost 140 ίππων και σπορ ανάρτηση προσφέρουν απολαυστικές οδηγικές επιδόσεις. Προηγμένες τεχνολογίες με συνδεσιμότητα SYNC 3 και Lane-Keeping Aid

Η Ford επεκτείνει την πολυδιάστατη γκάμα του νέου Fiesta με δύο νέα μοντέλα τολμηρών χρωματικών αντιθέσεων: τα νέα Fiesta ST-Line Red Edition και Black Edition.

Τα νέα Fiesta ST-Line Red Edition και Black Edition είναι βασισμένα στη σπορ έκδοση Fiesta ST-Line, του οποίου η αναλογία επί των πωλήσεων Fiesta από τις αρχές του 2018 είναι 1 στα 5. Τα νέα μοντέλα υιοθετούν μοναδικές λεπτομέρειες στο εξωτερικό και το εσωτερικό τους που κάνουν τους οδηγούς να ξεχωρίζουν από το πλήθος και αναδεικνύουν το δυναμικό και εμπνευσμένο από την Ford Performance στυλ. 

Διαθέσιμα σε τρίθυρες και πεντάθυρες εκδόσεις αμαξώματος, τα Fiesta ST-Line Red Edition και Black Edition αξιοποιούν τα 140 άλογα του χιλιάρη βενζινοκινητήρα EcoBoost της Ford και μία σπορ ανάρτηση για άμεση απόκριση και μία απολαυστική οδηγική εμπειρία. 

«Το εντυπωσιακό στυλ των νέων μοντέλων μας Fiesta ST-Line Red Edition και Black Edition τονίζει το δυναμικό χαρακτήρα του Fiesta και επιτρέπει στην προσωπικότητα του οδηγού να λάμψει» δήλωσε ο Amko Leenarts, director, Design, Ford Ευρώπης. «Οι ανώτερες εκδόσεις οχημάτων, όπως τα μοντέλα ST-Line συγκέντρωσαν το 70% των πωλήσεων επιβατικών μας οχημάτων στην Ευρώπη φέτος των Αύγουστο – και διαπιστώνουμε περισσότερο από ποτέ ότι οι πελάτες επιθυμούν να κάνουν μία κατάθεση προσωπικότητας με τα αυτοκίνητα που οδηγούν.» 

Η Ford λανσάρισε τη γκάμα ST-Line το 2016, απευθυνόμενη σε πελάτες που ονειρεύονται τη σπορ γοητεία των μοντέλων Ford Performance – χωρίς απαραίτητα να θέλουν όλο το πακέτο επιδόσεων των βελτιστοποιημένων κινητήρων και συστημάτων πλαισίου της Ford Performance.

Δύο χαρισματικές προτάσεις
Το νέο Fiesta ST-Line Red Edition έχει εξωτερική απόχρωση Race Red και ματ μαύρες ρίγες με μπορντούρα high-gloss black που εκτείνονται από την οροφή, μέσω του καπό, μέχρι στο κάτω εμπρός σπόιλερ. Το Fiesta ST-Line Black Edition είναι βαμμένο σε Panther Black διακοσμημένο με ματ, μαύρες ρίγες οι οποίες τονίζονται με high-gloss red μπορντούρα.

Και τα δύο εντυπωσιακά μοντέλα φέρουν μία μεγάλη πίσω αεροτομή βαμμένη στο χρώμα του αμαξώματος, χαρακτηριστικές 17άρες ζάντες αλουμινίου Panther Black με κόκκινη στεφάνη, και μαύρα καλύμματα καθρεπτών διχοτομημένα από μια οριζόντια κόκκινη ρίγα.

Στο εσωτερικό, συνεχίζεται το θέμα των χρωματικών αντιθέσεων. Κόκκινες πινελιές δίνουν το παρών στα μερικώς δερμάτινα σπορ καθίσματα, στις λαβές των θυρών, στο πλαίσιο του κεντρικού αεραγωγού και στην μπάρα συνεπιβάτη στο ταμπλό. Κόκκινες ραφές κοσμούν το δερμάτινο τιμόνι με επίπεδο κάτω τμήμα, το κάλυμμα του επιλογέα ταχυτήτων, το κάλυμμα του χειρόφρενου, τα πατάκια και τις επενδύσεις θυρών. 

Το προαιρετικό σύστημα συνδεσιμότητας και ψυχαγωγίας SYNC 3 της Ford είναι συμβατό με Apple CarPlay και Android Auto™, και προσφέρει στους οδηγούς των Fiesta ST-Line Red Edition και Black Edition τη δυνατότητα να ελέγχουν τις λειτουργίες των συστημάτων ήχου, πλοήγησης και συνδεδεμένων smartphones μέσω φωνητικών εντολών και μιας έγχρωμης οθόνης αφής 8 ιντσών.

Το SYNC 3 είναι επίσης συμβατό με τύπους αρχείων ήχου υψηλής ανάλυσης, ενώ ένα προαιρετικό ηχοσύστημα B&O ισχύος 675-watt προσφέρει μία premium εμπειρία ήχου 360 μοιρών, χρησιμοποιώντας δέκα ηχεία, μεταξύ των οποίων ένα subwoofer τοποθετημένο στο χώρο αποσκευών και ένα κεντρικό ηχείο μεσαίων συχνοτήτων στο πάνω τμήμα του ταμπλό.

Ανάμεσα στα χαρακτηριστικά άνεσης και ασφάλειας που προσφέρονται στάνταρ, είναι προβολείς αλογόνου τύπου projector με αυτόματο φωτισμό, φώτα ημέρας LED και πίσω φώτα LED, εμπρός φώτα ομίχλης με φωτισμό διασταυρώσεων, Lane-Keeping Aid, Speed Limiter και Hill Start Assist.

Άλλες προαιρετικές, προηγμένες τεχνολογίες υποστήριξης οδηγού περιλαμβάνουν Pre-Collision Assist με Pedestrian Detection, Traffic Sign Recognition, Adaptive Cruise Control και Blind Spot Information System.

Ο συνδυασμός του ισχυρού και ταυτόχρονα αποδοτικού πολυβραβευμένου κινητήρα 1.0 EcoBoost 140 ίππων της Ford με το εξάρι, μηχανικό κιβώτιο χαμηλών τριβών προσφέρει κατανάλωση από 4,9 l/100 km με εκπομπές CO2 από 112 g/km emissions.

Τα νέα μοντέλα Ford Fiesta ST-Line Red Edition και Black Edition είναι ήδη διαθέσιμα για παραγγελία σε επιλεγμένες Ευρωπαϊκές αγορές. 

Η Ford προσφέρει επίσης δυνατότητες εξατομίκευσης με αντίθετες αποχρώσεις οροφής και καλυμμάτων εξωτερικών καθρεπτών για όλη τη γκάμα του νέου Fiesta που περιλαμβάνει το κομψό Fiesta Titanium, το πολυτελές Fiesta Vignale, το  εμπνευσμένο από SUV Fiesta Active crossover, και το νέο Fiesta ST με την υπογραφή της Ford Performance.

Android και Android Auto είναι εμπορικά σήματα της Google Inc.

* Οι τιμές Κατανάλωσης Καυσίμου / Ενέργειας, εκπομπών CO2 και ηλεκτρικής αυτονομίας έχουν μετρηθεί σύμφωνα με τις τεχνικές απαιτήσεις και προδιαγραφές των Ευρωπαϊκών Οδηγιών (Ε.Ε.) 715/2007 και (Ε.Ε.) 692/2008 μετά την τελευταία τροποποίηση. Η κατανάλωση καυσίμου και οι εκπομπές CO2 αφορούν μία συγκεκριμένη έκδοση και όχι ένα μόνο αυτοκίνητο. Η ισχύουσα στάνταρ διαδικασία δοκιμών επιτρέπει τη σύγκριση μεταξύ διαφορετικών τύπων οχημάτων και κατασκευαστών. Επιπλέον της απόδοσης καυσίμου, το οδηγικό στυλ καθώς και άλλοι, μη τεχνικοί παράγοντες επηρεάζουν την κατανάλωση και τις εκπομπές CO2. Το διοξείδιο του άνθρακα είναι το ‘αέριο του θερμοκηπίου’, που κατ’ εξοχήν ευθύνεται για το φαινόμενο της παγκόσμιας αύξησης της θερμοκρασίας της γης.

Από την 1η Σεπτεμβρίου 2017, ορισμένα νέα οχήματα λαμβάνουν έγκριση τύπου με βάση το πρωτόκολλο World Harmonised Light Vehicle Test Procedure (WLTP) σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Οδηγία (EU) 2017/1151 την τελευταία τροποποίηση. Πρόκειται για μία νέα, πιο ρεαλιστική διαδικασία δοκιμών για τη μέτρηση της κατανάλωσης και των εκπομπών CO2. Από την 1η Σεπτεμβρίου 2018, το WLTP θα αντικαταστήσει πλήρως το New European Drive Cycle (NEDC), που ισχύει αυτή τη στιγμή. Στη φάση της σταδιακής κατάργησης του NEDC, θα γίνεται αντιστοίχιση των τιμών κατανάλωσης & εκπομπών CO2 του WLTP με αυτές του NEDC. Θα υπάρχουν κάποιες αποκλίσεις συγκριτικά με τις προηγούμενες τιμές, καθώς ορισμένα στοιχεία των δοκιμών έχουν αλλάξει, π.χ. το ίδιο αυτοκίνητο μπορεί να έχει διαφορετικές τιμές κατανάλωσης και εκπομπών CO2.

Σχετικά με την Ford Motor Company
Η Ford Motor Company είναι μία παγκόσμια εταιρεία αυτοκίνησης και μετακίνησης με έδρα στο Dearborn, Mich. Η εταιρεία σχεδιάζει, κατασκευάζει, εμπορεύεται και εξυπηρετεί τεχνικά όλη τη γκάμα αυτοκινήτων, φορτηγών, SUV & ηλεκτρικών οχημάτων Ford και πολυτελών οχημάτων Lincoln, παρέχει χρηματοοικονομικές υπηρεσίες μέσω της Ford Motor Credit Company και στοχεύει να γίνει Νο 1 στους τομείς ηλεκτρικών οχημάτων, αυτόνομων μοντέλων και λύσεων μετακίνησης. Η Ford απασχολεί περίπου 201.000 άτομα σε όλο τον κόσμο. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Ford, τα προϊόντα της και τη Ford Motor Credit Company, παρακαλούμε επισκεφθείτε τον ιστότοπο www.corporate.ford.com.

Η Ford Ευρώπης είναι υπεύθυνη για την παραγωγή, πώληση και συντήρηση οχημάτων μάρκας Ford σε 50 ανεξάρτητες αγορές ενώ απασχολεί περίπου 54.000 εργαζόμενους στις εγκαταστάσεις πλήρους ιδιοκτησίας της και περίπου 69.000 άτομα συμπεριλαμβανομένων των κοινοπραξιών και μη συγχωνευμένων επιχειρήσεων. Επιπλέον της Ford Motor Credit Company, οι δραστηριότητες της Ford Ευρώπης περιλαμβάνουν το Ford Customer Service Division και 24 εγκαταστάσεις παραγωγής (16 πλήρους κυριότητας ή  συγχωνευμένων κοινοπραξιών και 8 μη συγχωνευμένων επιχειρήσεων). Τα πρώτα αυτοκίνητα Ford έφτασαν στην Ευρώπη το 1903 – τη χρονιά που ιδρύθηκε η Ford Motor Company. Η Ευρωπαϊκή παραγωγή ξεκίνησε το 1911.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.