H υπόσχεση Πατούλη για το γήπεδο του Ατρόμητου

Πόσο πιθανό είναι το σενάριο ενός νέου γηπέδου για τον Ατρόμητο; Η προεκλογική δέσμευση και η ώρα της Περιφέρειας.

Πόσο πιθανό είναι το σενάριο ενός νέου γηπέδου για τον Ατρόμητο; Η προεκλογική δέσμευση και η ώρα της Περιφέρειας.

Ο Γιώργος Πατούλης, πλέον Περιφερειάρχης Αττικής μετά τις πρόσφατες εκλογές, είχε μιλήσει σχετικά μερικούς μήνες πριν, για το γηπεδικό θέμα της ομάδας του Περιστερίου, εκφράζοντας την άποψη πως ο Ατρόμητος δικαιούται να αγωνίζεται σε ένα σύγχρονο γήπεδο, αφού έχει κερδίσει δικαιωματικά μια θέση ανάμεσα στις πιο ανταγωνιστικές ομάδες του πρωταθλήματος εδώ και αρκετά χρόνια. 

«Μας ενδιαφέρει να δημιουργήσουμε σωστές και γερές δομές για την πρόοδο του Αθλητισμού στην Περιφέρεια Αττικής και ειδικά του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ειδικά όμως στην περίπτωση του Περιστερίου έχω να πω ότι ο Ατρόμητος αποτελεί «κόσμημα» για το ελληνικό ποδόσφαιρο, μια πολύ ευχάριστη έκπληξη που γουστάρουμε, αγαπάμε, μια απαραίτητη ομάδα που μας αρέσει που «ενοχλεί» τους «μεγάλους» του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο Ατρόμητος έχει τη δική του ιστορία, έχει τη δική του «κυψέλη» που παράγει και αναδεικνύει αθλητές, παίζει κάθε χρόνο στην Ευρώπη και αξίζει να έχει ένα ισότιμο τρόπο αντιμετώπισης στο θέμα του γηπέδου ώστε να είναι ακόμη πιο φιλόξενο, πιο παραγωγικό, να προσφέρει περισσότερες ανέσεις στους φιλάθλους ώστε να απολαμβάνουν την παρουσία τους σε αυτό» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο Γιώργος Πατούλης, στο peristerisports.gr τον περασμένο Ιανουάριο.

Επιπρόσθετα, είχε πει: “Η Περιφέρεια έχει τη δυνατότητα να παρέμβει, αρκεί να διαχειρίζεται σωστά τα χρήματα και θέλει να βοηθήσει προς τη δημιουργία αλλαγής της εικόνας  του γηπέδου του Ατρόμητου. Ο Ατρόμητος έχει δώσει πια τις εξετάσεις του και το ξαναλέω ότι δικαιούται ένα πιο σύγχρονο στάδιο.

Με απόλυτη σαφήνεια και υπευθυνότητα θέλω να διαβεβαιώσω ότι θα ενισχύσω αυτή την πολύ μεγάλη προσπάθεια της ομάδας, της διοίκησης και των φιλάθλων του Περιστερίου γιατί για να είναι ο Ατρόμητος μια μεγάλη δύναμη στο ελληνικό ποδόσφαιρο πρέπει αντάξια να έχει και ένα σύγχρονο στάδιο.

Γνωρίζω ότι τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει πολλές παρεμβάσεις από την ομάδα όμως με τη δική μου στήριξη από την Περιφέρεια εφόσον ο κόσμος μου δώσει αυτό το βήμα είμαι απόλυτα προσανατολισμένος και άμεσα μάλιστα  για να δημιουργήσουμε ένα πανέμορφο γήπεδο. Δεν το λέω για να το πω προεκλογικά, το νιώθω το αισθάνομαι και θέλω  να είναι ένα από τα πρώτα μου έργα”.

Μένει πλέον να φανεί το κατά πόσο μπορεί ένα τέτοιο έργο να είναι υλοποιήσιμο αλλά και τις πρωτοβουλίες που θα αναληφθούν προς αυτή την κατεύθυνση. 

Τελειώνοντας, ο Γιώργος Πατούλης είχε τονίσει:

“Με όλες μου τις δυνάμεις θα εργαστώ για να στηρίξω τον Ατρόμητο γιατί το αξίζει και τίποτα δεν θα του χαριστεί. Τον έχει ανάγκη ο αθλητισμός, το ποδόσφαιρο και τις ομάδες που μεγαλώνουν συνεχώς την ιστορία τους εμείς πρέπει να τις βοηθούμε για να την μεγαλώνουν με τον καλύτερο τρόπο, όχι μόνο αγωνιστικά”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.