Μουρίνιο: «Έχει αδυναμίες η Λίβερπουλ»

Ο Ζοσέ Μουρίνιο τόνισε πως η Λίβερπουλ είναι μια ομάδα με αδυναμίες, τις οποίες θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στη μεταξύ τους αναμέτρηση στο «Ολντ Τράφορντ».

Ο Ζοσέ Μουρίνιο τόνισε πως η Λίβερπουλ είναι μια ομάδα με αδυναμίες, τις οποίες θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στη μεταξύ τους αναμέτρηση στο «Ολντ Τράφορντ». Ο Πορτογάλος τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων» συμπλήρωσε πως και η δική του ομάδα έχει αδυναμίες, τις οποίες πάντα προσπαθεί να κρύψει.

Αρχικά, ο Μουρίνιο δήλωσε: «Είναι μία πολύ καλή ομάδα αλλά έχει αδυναμίες. Δεν θεωρώ πως οι αδυναμίες είναι μία άσχημη λέξη, επειδή τη χρησιμοποιώ και για την δική μου ομάδα. Δεν είναι η τέλεια ομάδα, όμως είναι μία ένα πολύ καλό σύνολο κάτι που αποδεικνύεται από τη θέση της στην βαθμολογία. Έχουν δυνατά και αδύνατα στοιχεία. Το ίδιο και εμείς».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Ένα από τα πράγματα που οφείλει να γνωρίζει ένας προπονητής είναι οι αδυναμίες της ομάδας του. Μερικές φορές προσπαθώ να τις κρύψω και κάποιες άλλες πρέπει να τις αναπληρώσω με άλλα πράγματα. Βρισκόμαστε πολύ στη βαθμολογία, ενώ κάτι αντίστοιχο ισχύει και για το Champions League, όπου η Λίβερπουλ βρίσκεται στα προημιτελικά. Εκεί όπου ευελπιστώ να βρισκόμαστε και εμείς μετά το ματς με την Σεβίλλη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.