«Πρώτο θέμα» τα… πέναλτι στη γιορτή των κορυφαίων!

O Δημήτρης Παπανικολάου σχολιάζει στο προσωπικό του blog τα όσα είπε και δεν είπε ο Σταύρος Κοντονής στη γιορτή του ΠΣΑΤ.

Έντεκα λεπτά και 54 δευτερόλεπτα. Τόσο κράτησε η ομιλία του Σταύρου Κοντονή στα βραβεία των κορυφαίων αθλητών της χρονιάς από τον ΠΣΑΤ. Σε μία εκδήλωση δύο ωρών ο υφυπουργός καταχράστηκε τα 12 λεπτά!

Δηλαδή ο Διαμαντίδης, ο Σπανούλης, ο Γιαννάκης, ο Κατσουράνης, ο Πετρούνιας, η Κυριακοπούλου, τα παιδιά του Πόλο, ο Ιακωβάκης και οι υπόλοιποι αθλητές που βραβεύτηκαν για τις διακρίσεις τους μέσα στο 2015 και γενικότερα για την προσφορά τους πόσο έπρεπε να μιλήσουν; Από μία ώρα ο καθένας;

Και καλά να μιλάς με προσανατολισμό. Αλλά να μιλάς σε εκδήλωση για τους καλύτερους αθλητές της χρονιάς και να τα βάζεις με τους διαιτητές του ποδοσφαίρου επειδή δεν ξέρουν τι σφυρίζουν στα γήπεδα της Σούπερ Λίγκας, τότε συγγνώμη αλλά κάτι δεν πάει καλά.

Ο Κοντονής έχει μεγάλο θέμα με την κάθαρση στο ποδόσφαιρο. Κι εγώ μαζί του. Και όλοι οι φίλαθλοι που θέλουν να βλέπουν κανονικό ποδόσφαιρο και να μη σιχτιρίζουν. Να προχωρήσει και να σπάσει το απόστημα.

Αλλά η εκδήλωση για το ποδόσφαιρο και τους κορυφαίους του αθλήματος μέσα στο 2015 θα γίνει προσεχώς από τον ΠΣΑΠ. Εκεί να πάει ο Κοντονής και να τους τα πει ένα χεράκι. Διότι θα είναι παρόντες και παράγοντες από την ΕΠΟ και από την διαιτησία.

Οι υπόλοιποι αθλητές από τα λοιπά σπορ τι έφταιγαν το απόγευμα της Τρίτης να ακούν τον υφυπουργό Αθλητισμού να μιλάει για τις σφυρίχτρες στο ποδόσφαιρο; Μόνο τις αντιδράσεις των παρευρισκομένων στην αίθουσα του Μεγάρου Μουσικής να έβλεπε θα καταλάβαινε!

Φυσικά ο Σταύρος Κοντονής θα μπορούσε να πει κάτι και για τα παρατημένα γυμναστήρια και τα αραχνιασμένα ολυμπιακά ακίνητα. Αλλά δεν είπε…

Θα μπορούσε να μιλήσει για τις πετσοκομμένες επιχορηγήσεις των ομοσπονδιών. Αλλά δεν μίλησε…

Να σταθεί και στη μάστιγα του ντόπινγκ, αφού πλέον ανοίγουν και τα δείγματα που έχουν ληφθεί έως και 20 χρόνια πριν. Αλλά δεν στάθηκε…

Ας είναι. Εδώ θα είμαστε και θα περιμένουμε να δούμε και την κάθαρση στο ποδόσφαιρο, αλλά και στα σωματεία-σφραγίδες που έχουν πλημμυρίσει εδώ και δεκαετίες τον ελληνικό Αθλητισμό για να τον απομυζούν.

Υπομονή έχουμε. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.