Δ. Γιαννάκης: “Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό”

Ο Άρης αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον ΓΣΛ Φάρο για την 19η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League.

Ο Άρης αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον ΓΣΛ Φάρο για την 19η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League.

Ο βοηθός προπονητή των «κίτρινων» Δημήτρης Γιαννάκης μίλησε για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Aναλυτικά όσα δήλωσε στην επίσημη σελίδα της ΚΑΕ Άρης: 

«Ο Γυμναστικός Λάρισας Φάρος είναι μια ομάδα που παίζει γρήγορα, έχει αλλάξει όλους τους ξένους παίκτες του σε σχέση με τον αγώνα του πρώτου γύρου στην έδρα μας. Θα θέλει σίγουρα να ανοίξει το παιχνίδι και να δώσει έναν γρήγορο ρυθμό. Είναι μια ομάδα που στηρίζεται στην ατομική ικανότητα των ξένων παικτών αλλά και στην εμπειρία και το ταλέντο των Ελλήνων. Έχει αμυντικές αδυναμίες, τις οποίες θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε. Έχουν ισχυρό κίνητρο γιατί αγωνίζονται κόντρα στον Άρη αλλά κι επειδή θέλουν να πετύχουν μια νίκη, που θα ισοδυναμεί με μεγάλο βήμα για την παραμονή τους στην κατηγορία. Αυτό σημαίνει όμως ότι θα έχουν επιπλέον πίεση και άγχος. Έχουν κάνει μια προσθήκη με την έλευση του Steve Burtt Jr., ο οποίος γνωρίζει το ελληνικό πρωτάθλημα.

Εμείς έχουμε μείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς αγωνιστική δράση, αν εξαιρέσουμε την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, που ήταν η μόνη σε διάστημα ενός μήνα. Από κει και πέρα προέκυψαν κάποια μικροπροβλήματα τραυματισμών μέσα στην εβδομάδα, αλλά πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι να παίξουμε έναν δυνατό αγώνα. Είναι ένα παιχνίδι, το οποίο θέλουμε πολύ να κερδίσουμε και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να φύγουμε νικητές από τη Λάρισα».

Προπονήθηκε και αναχώρησε για την Λάρισα η ομάδα: 

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι ο Παναγιώτης Γιαννάκης δε θα έχει στη διάθεση του για την αυριανή (17/3) αναμέτρηση τον Παναγιώτη Καλαϊτζάκη που ταλαιπωρείτε από ενοχλήσεις στα γόνατα. 

Συγκεκριμένα η ΚΑΕ Άρης αναφέρει: 

«Ο Άρης ολοκλήρωσε σήμερα (16/03) την προετοιμασία του, ενόψει της αυριανής αναμέτρησης (17/03, 16:30, ERTPLAY2) με τον Γυμναστικό Λάρισας Φάρο με μια μεσημεριανή προπόνηση στο «Nick Galis Hall». Πλην του Παναγιώτη Καλαϊτζάκη, ο οποίος ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στα γόνατα και ακολουθεί θεραπεία, οι υπόλοιποι παίκτες ήταν στη διάθεση του Παναγιώτη Γιαννάκη. Την αποστολή των «κίτρινων» που θα ταξιδέψει για τη θεσσαλική πόλη αποτελούν οι εξής παίκτες: Maras, Μποχωρίδης, Φλιώνης, Τσαϊρέλης, Πουλιανίτης, Χρηστίδης, Μούρτος, Αθηναίου, Prewitt, Douvier, Βουλγαρόπουλος, Bell. Πριν την έναρξη της προπόνησης οι παίκτες παρακολούθησαν σε βίντεο τον αυριανό τους αντίπαλο». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.