Αποχωρεί ο Χένες από την Μπάγερν Μονάχου

Ο Ούλι Χένες έχει αποφασίσει να μην διεκδικήσει την προεδρία του εποπτικού συμβουλίου της Μπάγερν Μονάχου τον προσεχή Νοέμβριο και θα αποχωρήσει από τη γερμανική ομάδα.
Θωμάς Ναλμπάντης
24/07/2019 • 07:52
Ο Ούλι Χένες
  • shares
Ο Ούλι Χένες έχει αποφασίσει να μην διεκδικήσει την προεδρία του εποπτικού συμβουλίου της Μπάγερν Μονάχου τον προσεχή Νοέμβριο και θα αποχωρήσει από τη γερμανική ομάδα. Σύμφωνα με την εφημερίδα “Bild”, ο Χένες έχει δώσει το χρίσμα για τη θέση που κατέχει μέχρι σήμερα, στον Χέρμπερτ Χάινερ, ο οποίος μέχρι πρόσφατα ήταν γενικός διευθυντής της αθλητικής εταιρίας “Adidas”.

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως η ανανέωση στη διοίκηση των Βαυαρών θα συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια, καθώς παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει και ο Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε, ο οποίος δε θα υπογράψει νέο συμβόλαιο, μετά το 2021, όταν και λήγει αυτό που έχει με τους Βαυαρούς. Βασικός υποψήφιος για την προεδρία της Μπάγερν Μονάχου είναι ο Όλιβερ Καν, σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
20/09/2019 • 10:51

Τακτική με έμφαση τις επιθέσεις σε Κάλιαρι, Κόρτραϊκ. Προβάδισμα για Ναντ και Σάλκε

H Τζουργκάρντεν δεν θέλει να χάσει τη μεγάλη ευκαιρία στο Σούντσβαλ. Ματς με ευκαιρίες στο γκολ για όλους περιμένουμε στη Σαρδηνία, την Ολλανδία και το Βέλγιο. Στις λεπτομέρειες διακρίνεται το πλεονέκτημα της Ναντ στο Στρασβούργο