Κοντά στην έξοδο ο Μανιάτης

Ο Γιάννης Μανιάτης φέρεται να έχει βρει ήδη τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να γίνει μόνιμος κάτοικος Ιταλίας.

Ο Γιάννης Μανιάτης φέρεται να έχει βρει ήδη τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να γίνει μόνιμος κάτοικος Ιταλίας. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού έχασε τη θέση του στο βασικό σχήμα των νταμπλούχων Ελλάδος την εφετινή σεζόν, λόγω του σοβαρού τραυματισμού του και αναμένεται να παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού, προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και να επιστρέψει στο λιμάνι το ερχόμενο καλοκαίρι. 

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Έλληνας μέσος έχει ήδη επαφές με τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ημέρες να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή του. Τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν πως οι επαφές των δυο πλευρών, βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο. Από εκεί και πέρα, οι αποχωρήσεις από του Ρέντη αναμένεται να συνεχιστούν το προσεχές χρονικό διάστημα. Ήδη, οι Γούτας, Μπεν και Γιαννίωτας έχουν αποχωρήσει, καθώς θα συνεχίσουν τις καριέρες τους σε Ξάνθη, Λεβαδειακό και ΑΠΟΕΛ, αντίστοιχα. 

Τις προσεχείς ημέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα του Άλφρεντ Φινμπόγκασον, με τον Ισλανδό επιθετικό να φέρεται διατεθειμένος πλέον να παραμείνει στον Ολυμπιακό, μέχρι το τέλος της σεζόν. Παράλληλα, σύντομα θα ξεκαθαρίσει το μέλλον του Ερνάνι, με όλες τις πιθανότητες να θέλουν τον παίκτη να επιστρέφει στην Πόρτο, από την οποία αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.