Τσιώλης: «Αποφασίζω μετά το Πάσχα»

Μετά τις γιορτές του Πάσχα θα αποφασίσει για το μέλλον του στην Τρίπολη, ο Σάκης Τσιώλης.

Μετά τις γιορτές του Πάσχα θα αποφασίσει για το μέλλον του στην Τρίπολη, ο Σάκης Τσιώλης. Ο Έλληνας τεχνικός άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο παραμονής στην τεχνική ηγεσία των Αρκάδων και τη νέα σεζόν, ενώ αναφέρθηκε και στον πρόσφατο αποκλεισμό από το κύπελλο Ελλάδος. Ο Τσιώλης μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Nova ΣΠΟΡ FM». Αναλυτικά δήλωσε:

Για τον ημιτελικό Κυπέλλου:
«Πρέπει να υπάρχει μεγαλύτερη προσπάθεια των παικτών. Να καλύψουν περισσότερα μέτρα. Ιδίως στην αμυντική λειτουργία εάν είσαι και πίσω στο σκορ. Μεγαλύτερο βάρος πέφτει στους παίκτες της μεσαίας γραμμή που πρέπει να καλύψουν περισσότερους χώρους αλλά και να βοηθούν σε όλους του τομείς του παιχνιδιού».

Υπάρχει πικρία για τον αποκλεισμό από τον Τελικό:
«Πικρία υπάρχει. Στην πόλη γιατί ήταν η πρώτη φορά που βρέθηκε κοντά σε μια επιτυχία. Υπήρχε αισιοδοξία πριν το παιχνίδι. Ξέρετε το να χάσεις μιας πρόκριση δεν αποτελεί πρόβλημα αλλά η πικρία έρχεται όταν σκεφθείς ότι έπαιζες με μειονέκτημα από τα πρώτα λεπτά. Για εμένα ήταν μια από τις καλύτερες στιγμές στην καριέρα μου. Ίσως η κορυφαία. Και υπάρχει πικρία γιατί -λόγω της αποβολής- δεν μπόρεσα να παίξω το παιχνίδι σε ίσους όρους. Δεν θα σταθούμε όμως στην ισοφάριση. Θα σταθώ -όπως έκανα και στους παίκτες που τους μίλησα- στο γεγονός ότι μπορούσαμε να κάνουμε το 3-1 αλλά δεν το κάναμε».

Στόχος πλέι-οφ στη Σούπερ Λίγκα;
«Αν και λέμε ότι στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται, το να μπούμε στην 5άδα είναι πολύ δύσκολο αυτή την στιγμή. Έτσι όπως είναι το πρόγραμμα γίνεται ακόμη πιο δύσκολο. Ίσως αν τα προηγούμενα δύο παιχνίδια τα είχαμε πάρει θα μπορούσαμε να ελπίζουμε».

Για το συμβόλαιό του:
«Με τον ημιτελικό αφήσαμε το θέμα. Μέχρι τώρα έχουμε κάνει μια αρμονική συνεργασία. Τώρα θέλουμε να ηρεμήσουμε και μετά το Πάσχα θα καθίσουμε και θα συνομιλήσουμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.