Δώνης: «Πιστεύω πολύ στην ομάδα»

Tην πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά «φλερτάρει» αύριο ο Ατρόμητος, ο οποίος θα αντιμετωπίσει στην Τρίπολη τον Αστέρα, στη ρεβάνς του 0-0 από τον πρώτο αγώνα στο Περιστέρι.

Tην πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά «φλερτάρει» αύριο ο Ατρόμητος, ο οποίος θα αντιμετωπίσει στην Τρίπολη τον Αστέρα, στη ρεβάνς του 0-0 από τον πρώτο αγώνα στο Περιστέρι. «Εκτιμώ ότι ήδη έχουμε πετύχει κάτι πολύ σημαντικό, καθώς διεκδικούμε πάλι την είσοδό μας στον τελικό. Θα προτιμούσα το πρώτο ματς να είχε λήξει σαφώς με νίκη της ομάδας μου, έστω και με 1-0, γιατί, όταν έχεις πλεονέκτημα, είναι θετικό για τη ψυχολογία.

Ωστόσο, είχα πει ότι και το 0-0 δεν είναι αρνητικό αποτέλεσμα, καθώς δεν σε αναγκάζει να κυνηγήσεις από την αρχή του αγώνα. Ποτέ δεν ξέρεις πώς μπορεί να εξελιχθεί ένα παιχνίδι και πού θα κριθεί. Πολλές φορές, όταν και οι δύο ομάδες είναι πειθαρχημένες, μπορεί να εξαρτηθεί από την απόδοση των παικτών κι εμείς διαθέτουμε πολλούς παίκτες, οι οποίοι μπορούν να γυρίσουν ένα παιχνίδι. Πιστεύω πάρα πολύ στην ομάδα μας και στην πρόκριση μας. Εύχομαι στο τέλος του αγώνα να κάνουμε ευτυχισμένους τους φιλάθλους μας και όλο το Περιστέρι να γιορτάσει μαζί μας!» είπε ο Γιώργος Δώνης, μιλώντας στον επίσημο διαδικτυακό τόπο της ομάδας των δυτικών προαστείων.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.