Τσιώλης: “Κανένα μαγικό ραβδί…”

Ο Σάκης Τσιώλης τόνισε πως η μεταμόρφωση του Αστέρα Τρίπολης επί των ημερών του δεν οφείλεται σε κάποιο μαγικό ραβδάκι.

Ο Σάκης Τσιώλης τόνισε πως η μεταμόρφωση του Αστέρα Τρίπολης επί των ημερών του δεν οφείλεται σε κάποιο μαγικό ραβδάκι. «Ως δια μαγείας, δεν γίνεται τίποτα» είπε ο Έλληνας τεχνικός μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Πριν αποφασίσω να έρθω στην Τρίπολη, ήξερα, γνώριζα, έμαθα και σε ότι αφορά τις προϋποθέσεις και τις εγκαταστάσεις και με το ρόστερ. Γιατί είχα δύο-τρεις επιλογές, σε ομάδες από τότε που έφυγα από τον Άρη, επέλεξα τον Αστέρα Τρίπολης για αυτές τις προϋποθέσεις όπως προανέφερα και φυσικά αυτό που μετράει είναι και η επικοινωνία στο ποδόσφαιρο, η οικονομική συνέπεια που έχουν οι ιδιοκτήτες με την ομάδα».

Στο Ντουμπάϊ, που βρίσκονται οι ιδιοκτήτες της ΠΑΕ, δεν υπάρχει κρίση. Δεν έχουν κανένα θέμα αυτοί. Οι επιχειρήσεις τους πάνε από το καλό στο καλύτερο. Μετά από 5 χρόνια αισθάνονται μια ηρεμία για το καράβι του ποδοσφαίρου που έχει καλό καπετάνιο και πλέει σε χαρτογραφημένα όνειρα. Και είναι και η ικανοποίηση βέβαια γιατί μακάρι να μπορέσουμε να επιτύχουμε. Νιώθουν σίγουρα χαρούμενοι  και δικαιωμένοι οι ιδιοκτήτες για την επιλογή τους, νιώθω και εγώ που συνεργάστηκα μαζί τους»..

Για τον κόσμο και το πώς το αντιμετωπίζει, ο Τσιώλης τόνισε: «Η αλήθεια είναι ότι αυτοί μέσα στη νοσηρή κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα γενικότερα, επιτέλους βλέπω χαμογελαστά πρόσωπα. Δηλαδή κυκλοφορώ το πρωί πριν πάω για προπόνηση στην πόλη, βλέπω χαμογελαστά πρόσωπα, δηλαδή ευχαριστημένα. Αυτό έχει να κάνει σε αυτές τις κοινωνίες, με την επιτυχία και την πρόοδο μιας ομάδας».

Για το αν θα παραμείνει στον Αστέρα την επόμενη χρονιά, είπε: «Ακόμα δεν έχω μπει καθόλου στην διαδικασία αυτή, μια και τώρα βρισκόμαστε σε μια πολύ κρίσιμη καμπή, θα ήθελα μόνο και μόνο γιατί μου είπαν και οι ιδιοκτήτες, όταν ήρθα την6η αγωνιστική, μου είχαν κάνει μια πρόταση να είμαι για δυόμιση χρόνια. Τους είπα, πάμε στην σεζόν και θα τα πούμε μετά το Πάσχα. Αν είμαι ευχαριστημένος και είστε ευχαριστημένοι και εσείς θα δούμε τι θα κάνουμε. Αυτή την στιγμή γράφει ιστορία η ομάδα. Εγώ μέχρι στιγμής είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος, δεν έχω ιδιαίτερα προβλήματα αλλά θα πρέπει να τελειώσει η φετινή προσπάθεια που γίνεται για να δούμε τα πράγματα, μετά τι θα γίνει».

Για το αν σκέφτεται τον αγώνα με τον ΟΦΗ ή τον αγώνα της Τετάρτης περισσότερο δήλωσε: «Τον κυριακάτικο αγώνα εντάξει. Αλλά για να μην κρύβομαι και πίσω από το δάχτυλο μου, το παιχνίδι της Τετάρτης είναι ένα ματς τελικός για την Αρκαδία. Σίγουρα κάτι αντίστοιχο θα σκέφτεται και ο Δώνης μιας και έχει εξασφαλίσει σίγουρα την συμμετοχή στα play-off, οπότε μπορεί απερίσπαστα να σκέφτεται μόνο και μόνο το παιχνίδι αυτό».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.