Πήρε πίσω τον Τέκπετεϊ η Σάλκε... μέχρι νεωτέρας

Μετά από εξαιρετική σεζόν με την Πάντερμπορν, ο Μπέρναρντ Τέκπετεϊ έπεισε τους ανθρώπους της Σάλκε να τον αγοράσουν ξανά!
0
Ηλίας Βλάχος
25/05/2019 • 18:49
Ο Τέκπετεϊ πανηγυρίζει
  • shares
Μετά από εξαιρετική σεζόν με την Πάντερμπορν, ο Μπέρναρντ Τέκπετεϊ έπεισε τους ανθρώπους της Σάλκε να τον αγοράσουν ξανά!

Ο Τέκπετεϊ θα φορέσει ξανά την φανέλα των βασιλικών μπλε μόλις ένα χρόνο μετά την παραχώρηση του από την Σάλκε στην Πάντερμπορν!

Η Πάντερμπορν είχε ξοδέψει μόλις εκατόν-πενήντα χιλιάδες Ευρώ για να τον αποκτήσει το καλοκαίρι του 2018 και καθώς υπήρχε σχετικός όρος επαναγοράς από την Σάλκε, οι βασιλικοί μπλε ξόδεψαν 2,5 εκατομμύρια Ευρώ για να τον αγοράσουν ξανά!

Ο Γκανέζος επιθετικός σε τριάντα-δύο αγώνες για την δεύτερη κατηγορία πέτυχε δέκα γκολ και έδωσε έξι ασίστ όντας από τους βασικούς λόγους της ανόδου της Πάντερμπορν στην Μπουντεσλίγκα. 

Αρκετές ομάδες ενδιαφέρθηκαν για αυτόν και ήδη φημολογείται ότι η Σάλκε τον αγόρασε για να τον πουλήσει καθώς η Φορτούνα Ντίσελντορφ προσφέρει αρκετά χρήματα για την απόκτησή του. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
15/10/2019 • 07:11

Σύγκρουση κινήτρων και γοήτρου σε Ελσίνκι, Αθήνα και Στοκχόλμη

Η Βοσνία θέλει μόνον τη νίκη απέναντι στην Ελληνική ομάδα η οποία βρίσκεται σε στάδιο ανασύνταξης. Εξίσου δύσκολη η προοπτική νίκης των Φινλανδών. Υψηλής ανταγωνιστικότητας οι αναμετρήσεις σε Ρουμανία και Ελβετία