Νίκη – ανάσα για το Λαύριο (video)

Το Λαύριο πήρε σπουδαία νίκη – βάλσαμο κόντρα στον Κόροιβο Αμαλιάδας με 81-72 και απομακρύνθηκε από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Basket League.

 Το Λαύριο πήρε σπουδαία νίκη – βάλσαμο κόντρα στον Κόροιβο Αμαλιάδας με 81-72 και απομακρύνθηκε από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Basket League. 

Οι «νεοφώτιστοι» γνώριζαν ότι εάν ήθελαν να παλέψουν μέχρι τέλους για τη σωτηρία τους θα έπρεπε να πάρουν τη νίκη πάση θυσία κόντρα στην ομάδα της Αμαλιάδας και τα κατάφεραν. 

Η ομάδα του Χρήστου Σερέλη κατέθεσε ψυχή στο παρκέ και έβγαλε μαχητικότητα στην άμυνα καταφέρνοντας με αυτό τον τρόπο να πανηγυρίσει την τέταρτη νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα. 
Κορυφαίος για τους γηπεδούχους ήταν ο Μπολτς, ο οποίος σταμάτησε στους 24 πόντους ενώ αρκετά καλοί ήταν και Χάμιλτον με 14 και οι Γιανγκ και Σακελλαρίου που σκόραραν από έντεκα πόντους. 

Για την ομάδα του Χάρη Μαρκόπουλου την παρτίδα προσπάθησε να σώσει ο Κάουνσιλ που σκόραρε 14 πόντους αλλά δεν ήταν αρκετοί για να μπορέσει η ομάδα του γλυτώσει τη δέκατη ήττα της στη σεζόν. 

Τα δεκάλεπτα: 20-17, 38-38, 56-48, 81-72 

Λαύριο (Σερέλης): Γιανγκ, Σακελλαρίου, Κακλαμανάκης, Χάμιλτον, Μπόλντς, Κέσελ, Κρουμπαλί, Περράκης, Γιαννακόπουλος, Καπόνης, Μπάρλος, Μπέμπης 

Κόροιβος Αμαλιάδας (Μαρκόπουλος Χ.): Ντέιβις, Χάρντινγκ, Χαριτόπουλος, Σλαφτσάκης, Κάουνσιλ, Συνετός, Πουλιανίτης, Χριστοδούλου, Τρότερ, Γεωργάκης, Βασιλόπουλος, Χάρις 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.