«Συγχαρητήρια για τη διαχείριση»

Τους παίκτες του Ηρακλή συνεχάρη ο Νίκος Παπαδόπουλος μετά τη νίκη για το Κύπελλο με 1-0 κόντρα στη Βέροια, λόγω της σωστής διαχείρισης που έκαναν μετά το ματς με τον Πανιώνιο.

Τους παίκτες του Ηρακλή συνεχάρη ο Νίκος Παπαδόπουλος μετά τη νίκη για το Κύπελλο με 1-0 κόντρα στη Βέροια, λόγω της σωστής διαχείρισης που έκαναν μετά το ματς με τον Πανιώνιο. 

«Η ομάδα αντέδρασε σωστά μετά το παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Αυτό το έχουμε κάνει πολλές φορές. Ευτυχώς ήταν πολύ γρήγορα το παιχνίδι, το διαχειριστήκαμε πολύ καλά, αν και υπήρχε ένα άγχος από τα παιδιά. Θα μπορούσαμε να σκοράρουμε και στο πρώτο ημίχρονο. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά. Κατά διαστήματα κάναμε αυτό, που θέλαμε, να κρατήσουμε τη μπάλα και να παίξουμε, όχι όπως την Κυριακή. Η συνέχεια είναι δύσκολη. Έχουμε μικροπροβλήματα, που πρέπει να δούμε πως θα τα ξεπεράσουμε για να είμαστε ανταγωνιστικοί στο παιχνίδι του πρωταθλήματος. Στο Κύπελλο θέλουμε να πάμε όσο πιο μακριά μπορούμε, όπως και πέρυσι. Αυτά τα παιδιά είναι μεγάλο χρονικό διάστημα μαζί, συζητάμε μετά από ένα άσχημο αποτέλεσμα, βγάζουν εγωισμό, και παίζει ο ένας για τον άλλο. Η λέξη ομάδα, τα λέει όλα. Έτσι ήμασταν και σήμερα» είπε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου και συνέχισε απαντώντας σε ερώτηση για τις μεταγραφές: 

«Ακούγεται ότι εγώ δε θέλω παίκτες. Θα ήμουν τρελός αν δεν ήθελα. Η ομάδα θα ενισχυθεί εκεί που πρέπει να ενισχυθεί, μιλάμε με τον πρόεδρο για να βοηθήσουμε την ομάδα, όσο περισσότερο μπορούμε. Έχουν γίνει οι εισηγήσεις, οι θέσεις είναι 4, αν μπορέσουμε να πάρουμε 2-3… Ελπίζω να έρθει γρήγορα κάποιος παίκτης. Κυρίως στον άξονα. Ο Ιντζόγλου έχει δηλωθεί για το Σάββατο, ο Καρασαλίδης έπαιξε 90 λεπτά μετά από καιρό, εκεί έχουμε μεγάλο θέμα».

Για το αν ενδιαφέρουν ο Λεοζίνιο και ο Κεϊτά απάντησε: «Είναι μέσα στη λίστα των παικτών, που κοιτάμε να πάρουμε, αλλά πάντα παίζουν ρόλο τα οικονομικά. Μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα έχουμε παίκτες στην προπόνηση».

Για τον τραυματισμό του Ρομάνο τόνισε: «Για τον Ντιέγκο, θα είναι μεγάλο ρίσκο να παίξει το Σάββατο. Όταν έχει πρόβλημα στον οπίσθιο μηριαίο, είναι δύσκολο. Ο Μπουλούτ έχει ένα χτύπημα, θα το δούμε αύριο».

Για τον αντίπαλο, που προτιμά στη συνέχεια του Κυπέλλου εξήγησε: «Ο θεσμός του Κυπέλλου είναι πολύ σημαντικό, να έχεις καλές κληρώσεις. Παίζουν πολλά ρόλο, τι προβλήματα θα έχεις, σε τι κατάσταση θα είσαι… Να έρθει ένας αντίπαλος, που είναι στα μέτρα μας κι ο όχι ο Ολυμπιακός, θα είναι καλύτερα».

Για τον Απόστολο Βέλλιο, είπε: «Ο Τόλης διαχειρίζεται πολύ καλά όλη αυτή τη δημοσιότητα. Πρέπει όμως να προβάλλεται κι η ομάδα κι όχι μόνο ένας ποδοσφαιριστής. Είναι σοβαρό παιδί, έχει σωστή νοοτροπία».

Ο Γιώργος Γεωργιάδης από την άλλη, ήταν εξαιρετικά λακωνικός και αρκέστηκε να πει:

«Eίχαμε και οι δύο τις ευκαιρίες μας, από ένα λάθος του διαιτητή ήρθε το ωραίο γκολ του Βέλλιου και κρίθηκε το παιχνίδι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.