Μυθικό συμβόλαιο 1 δισ. ευρώ η Ρεάλ!

Η κατάσταση στο ποδόσφαιρο έχει ξεφύγει... Σύμφωνα με πληροφορίες της Marca, η Adidas έχει προτείνει στη Ρεάλ Μαδρίτης αποκλειστική συνεργασία έναντι του εξωφρενικού ποσού των 140 εκ. ευρώ το χρόνο.

Η κατάσταση στο ποδόσφαιρο έχει ξεφύγει… Σύμφωνα με πληροφορίες της Marca, η Adidas έχει προτείνει στη Ρεάλ Μαδρίτης αποκλειστική συνεργασία έναντι του εξωφρενικού ποσού των 140 εκ. ευρώ το χρόνο.

Αυτό σημαίνει ότι η συνολική συμφωνία, η οποία θα έχει διάρκεια 10 ετών και θα είναι η πρώτη στην ιστορία του ποδοσφαίρου που θα ξεπεράσει το ένα δισ. ευρώ, θα ξεπεράσει κατά πολύ αυτή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι “κόκκινοι διάβολοι” είναι δεύτεροι στη λίστα με το deal να είναι για 11 χρόνια και απολαβές περίπου 98.5 εκ. ευρώ ανά έτος. Στην τρίτη θέση είναι η Μπάγερν (και αυτή όπως και οι προηγούμενες με Adidas) έχοντας υπογράψει 15ετές συμβόλαιο αξίας 80 εκ. ευρώ ετησίως.

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ έχει βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση αρχικά λόγω των κακών εμφανίσεων της Ρεάλ Μαδρίτης, αφετέρου για την κακή επιλογή προπονητή στις αρχές της σεζόν, κατά τρίτον και σημαντικότερον λόγο για την απαγόρευση μεταγραφών μέχρι το καλοκαίρι του 2017, αλλά και επειδή είναι ανοικτό το θέμα της παραμονής ή όχι του Κριστιάνο Ρονάλντο. Συν τοις άλλοις η μεγάλη της αντίπαλος σε όλα τα επίπεδα Μπαρτσελόνα το 2015 πήρε την πρώτη θέση στην πώληση εμφανίσεων παικτών είτε ενός (Μέσι) είτε το σύνολο, γεγονός που είχε δημιουργήσει τριγμούς στο οικονομικό του επιτελείο του ηγέτη των “μερένχες”. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.