Ανέλαβε την ευθύνη ο Αλευρογιάννης

Ο Σταύρος Αλευρογιάννης ανέλαβε την ευθύνη των εξελίξεων στο θέμα του νέου προπονητή στον Πανιώνιο τις τελευταίες ημέρες.

Ο Σταύρος Αλευρογιάννης ανέλαβε την ευθύνη των εξελίξεων στο θέμα του νέου προπονητή στον Πανιώνιο τις τελευταίες ημέρες. Ο μεγαλομέτοχος της ομάδας της Νέας Σμύρνης αποφάσισε να μην προχωρήσουν στην πρόσληψη του Στηβ Γιατζόγλου για αγωνιστικούς και όχι πολιτικούς λόγους.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της διοίκησης: «Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ BIKΟΣ COLA βρίσκεται στην τελική ευθεία για τη διεκδίκηση της παραμονής του στην θέση που αξίζει να έχει στο ελληνικό μπάσκετ. Προέχει η αγωνιστική παραμονή της ομάδας μπάσκετ και μετά τη λήξη του πρωταθλήματος θα κάνουμε απολογισμό και αυτοκριτική. Όλοι ΜΑΖΙ και ΕΝΩΜΕΝΟΙ, θα προσπαθήσουμε για τις νίκες που απαιτούνται. 

Την ευθύνη πρόσληψης του Στήβ Γιατζόγλου, την απομάκρυνσή του και την τελική επιλογή του Βαγγέλη Αλεξανδρή , αναλαμβάνει εξ’ ολοκλήρου ο μεγαλομέτοχος της ομάδας κ. Σταύρος Αλευρογιάννης , με γνώμονα την ψυχολογική και αγωνιστική υπέρβαση. Ένα είναι βέβαιο ότι η διοίκηση και ο μεγαλομέτοχος σε καμιά περίπτωση δεν είχαν και δεν έχουν την παραμικρή διάθεση να εμπλέξουν τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΒΙΚΟΣ COLA σε πολιτικές σκοπιμότητες και αντιπαραθέσεις. 

Ο σχεδιασμός της επόμενης ημέρας του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΒΙΚΟΣ COLA θα είναι συνδυασμός της προσωπικής απόφασης του κ. Σταύρου Αλευρογιάννη και των συνθηκών που θα διαμορφωθούν μετά τη γενική συνέλευση των μετόχων».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.