Εξαιρετικός και πάλι ο Όγκαστ

Ο Ζακ Όγκαστ πραγματοποίησε μια ακόμα εξαιρετική εμφάνιση την εφετινή σεζόν, στη νίκη 80-76 του Νόρτε Νταμ επί του Νορθ Καρολάινα.

Ο Ζακ Όγκαστ πραγματοποίησε μια ακόμα εξαιρετική εμφάνιση την εφετινή σεζόν, στη νίκη 80-76 του Νόρτε Νταμ επί του Νορθ Καρολάινα. Ο ομογενής παίκτης είχε 15 πόντους, δέκα ριμπάουντ, δυο κοψίματα, μια ασίστ και ένα κλέψιμο σε σχεδόν 33 λεπτά συμμετοχής. Αυτή ήταν η 16η εφετινή νίκη της ομάδας του, σε σύνολο 23 αναμετρήσεων, ενώ από την άλλη πλευρά το Νορθ Καρολάινα γνώρισε την τέταρτη εφετινή του ήττα σε σύνολο 23 αναμετρήσεων.

Από την άλλη πλευρά, ο Ντίνος Μήτογλου είχε οκτώ πόντους, τρία ριμπάουντ και ένα κόψιμο σε 22 λεπτά συμμετοχής, στην ήττα 91-71 του Γουέικ Φόρεστ από το Φλόριντα Στέιτ. Αυτή ήταν η 13η εφετινή ήττα γι την ομάδα του Έλληνα παίκτη σε σύνολο 23 αναμετρήσεων. Από την άλλη πλευρά, η ομάδα της Φλόρντινα πανηγύρισε τη 16η εφετινή της νίκη.

Τέλος, ο Πάρης Μαραγκός είχε έντεκα πόντους, ένα ριμπάουντ και δυο λάθη στην ήττα 72-49 του Αμέρικαν από του Λεχάι. Αυτή ήταν η 16η εφετινή ήττα για την ομάδα του Μαραγκούν ενώ το Λεχάι πανηγύρισε την όγδοη εφετινή του νίκη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.