Στη Μόσχα με όνειρα

Ο Ολυμπιακός μετράει τις δυνάμεις του το απόγευμα (18:15, Novasports 3) στη Μόσχα κόντρα στην ΤΣΣΚΑ για την 5η αγωνιστική του τοπ-16 της Ευρωλίγκα.

Ο Ολυμπιακός μετράει τις δυνάμεις του το απόγευμα (18:15, Novasports 3) στη Μόσχα κόντρα στην ΤΣΣΚΑ για την 5η αγωνιστική του τοπ-16 της Ευρωλίγκα. Η ήττα δεν πρόκειται να του κοστίσει τίποτα αλλά μια νίκη θα τον εκτοξεύσει στα … ουράνια.

Οι «ερυθρόλευκοι»  προκρίνονται αν νικήσουν την επόμενη Πέμπτη στο ΣΕΦ τη Γαλατάσαραϊ αλλά δεν πρόκειται να πέσουν αμαχητί στην σημερινή αναμέτρηση. Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς δεν έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Πρίντεζη και Κέσελ και τον ανέτοιμο Βασιλόπουλο. Επίσης αμφίβολος είναι ο Λο, λόγω στομαχικών διαταραχών.
 
Όμως επανέρχονται οι Λάζαρος Παπαδόπουλος, Μιχάλης Πελεκάνος και Δημήτρης Κατσίβελης. Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας με νίκη εξασφαλίζει την πρόκριση και την πρώτη θέση εφόσον η Γαλατάσαραϊ νικήσει την Αναντολού Εφές στο άλλο παιχνίδι του ομίλου. Ο Γιόνας Καζλάουσκας πιθανότατα δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τραυματία Βίκτορ Χριάπα.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι κ.κ. Ματέι Μπολτάουζερ (Σλοβενία), Χουάν Ραμόν Γκαρθία Ορτίθ (Ισπανία) και Τολγκά Σαχίν (Ιταλία).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.