Ποιος το αφεντικό

Το αφεντικό της πόλης θα αναδειχθεί μέσα από το ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στον Αρη που θα διεξαχθεί απόψε (19:30, Novasports1) στην κατάμεστη Τούμπα.

Το αφεντικό της πόλης θα αναδειχθεί μέσα από το ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στον Αρη που θα διεξαχθεί απόψε (19:30, Novasports1) στην κατάμεστη Τούμπα. Οι δυο ομάδες πηγαίνουν από διαφορετικές αφετηρίες στο μεγάλο παιχνίδι αλλά έχουν το ίδιο κίνητρο για τη νίκη.

Ο ΠΑΟΚ προέρχεται από το θετικό αποτέλεσμα που πήρε μεσοβδόμαδα κόντρα στην Ουντινέζε στο «Φρίουλι». Το 0-0 του δίνει ψυχολογική ώθηση αλλά από την άλλη υπάρχει και η κόπωση των παικτών του από την αναμέτρηση με τους Ιταλούς.

Εκτός αυτού ο Λάζλο Μπόλονι δεν θα έχει στη διάθεσή του, τους Έτο, Ίβιτς, Γλύκο και Κατσικά, οι οποίοι είναι τραυματίες αλλά και τον τιμωρημένο Φωτάκη. Θέλοντας και μη θα τροποποιήσει την 11αδα του σε σχέση με αυτή που παρέταξε στο “Φρίουλι”.

Αυτή αναμένεται να έχει την μορφή: Κάτω από τα δοκάρια ο Κρέσιτς, στην άμυνα οι Σνάουτσνερ, Λίνο, Τσιρίλο και Μαλεζάς, στην μεσαία γραμμή, οι Γκαρσία, Τσουκαλάς, Λαζάρ και στην επίθεση οι Σαλπιγγίδης, Γεωργιάδης, Αθανασιάδης .

Στον Άρη ο Μανουέλ Μασάδο είδε τον Χαβιέρ Ουμπίντες να μπαίνει στην αποστολή, όπως και ο Ρικάρντο Φατί. Μετέχει επίσης ο Μιχάλης Σηφάκης για πρώτη φορά έπειτα από την πολύμηνη απουσία του λόγω τραυματισμού. Αντίθετα νοκ-άουτ είναι οι Τόχα και Παπαστεριανός.

Ο Πορτογάλος τεχνικός σκέφτεται να παρατάξει: Κάτω από τα δοκάρια τον Βελλίδη, στην άμυνα τους  Νέτο, Μίσελ, Ντίκο και Λαζαρίδη στη μεσαία γραμμή τους Πρίττα, Φατί, Ουμπίντες, Γιαννιώτα να διατηρείται και στην επίθεση τους Ακόστα, Καστίγιο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.