«Όποιος κάνει λάθος πλένει πιάτα»

Όχι μόνο πρόστιμα, αλλά εκείνοι που δεν συμμορφώνονται με τους κανονισμούς θα πλένουν τα πιάτα και θα έχουν την επίβλεψη του τραπεζιού.
22/08/2018 • 21:38
Βόλφσμπουργκ, πανηγυρική
  • shares
Όχι μόνο πρόστιμα, αλλά εκείνοι που δεν συμμορφώνονται με τους κανονισμούς θα πλένουν τα πιάτα και θα έχουν την επίβλεψη του τραπεζιού. 

Ο κώδικας δεοντολογίας που πρέπει να τηρείται αυστηρά στη Βόλφσμπουργκ ξεκίνησε από τον προπονητή της γερμανικής ομάδας, Μπρούνο Λαμπαντία, που ενόψει της έναρξης της Bundesliga ανακοίνωσε ασυνήθιστες τιμωρίες για τους παίκτες της ομάδας του που θα είναι λιγότερο... επιμελείς από τους υπόλοιπους.

«Καλά είναι τα πρόστιμα, αλλά μερικές φορές άλλα συστήματα είναι πιο αποτελεσματικά» είπε ο προπονητής των «Λύκων» σε συνέντευξή του στη Sport Bild. 

«Για παράδειγμα, το πλύσιμο των πιάτων και ο καθαρισμός του τραπεζιού μετά το γεύμα, που δεν είναι ακριβώς μια διασκεδαστική κατάσταση. Έχουμε δημιουργήσει έναν κώδικα δεοντολογίας που ορίζει το σεβασμό στο γήπεδο, για τη χρήση των κινητών τηλεφώνων, εν τέλει την τάξη». Σε αυτό τον εσωτερικό κανονισμό διευκρινίζεται επίσης ότι οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές είναι υπεύθυνοι για την επιβολή των κυρώσεων.
Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
21/02/2019 • 07:45

Ρεβάνς με κίνητρο κι έντονα στοιχεία διαχείρισης δυνάμεων

Στους αποψινούς δεύτερους αγώνες της φάσης των "32" του Europa League στεκόμαστε περισσότερο σε ματς όπου η πρόκριση είναι ανοιχτή. Σε ορισμένες αναμετρήσεις πιθανόν να γίνει και διαχείριση δυνάμεων από τα φαβορί λόγω και των σκορ της περασμένης εβδομάδας