Ντόρτμουντ… echte liebe και για τους Ευρωπαίους

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ είναι η πιο αγαπητή ομάδα του Γερμανικού ποδοσφαίρου σύμφωνα με έρευνα σε οπαδούς από τα πέντε πιο δημοφιλή πρωταθλήματα της Ευρώπης!
0
Ηλίας Βλάχος
16/08/2018 • 18:22
Οι φίλαθλοι της Ντόρτμουντ
  • shares

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ είναι η πιο αγαπητή ομάδα του Γερμανικού ποδοσφαίρου σύμφωνα με έρευνα σε οπαδούς από τα πέντε πιο δημοφιλή πρωταθλήματα της Ευρώπης!

Η εταιρεία στατιστικής Statista που εδρεύει στο Αμβούργο έκανε την έρευνα. Στην έρευνα συμμετείχαν δεκαπέντε χιλιάδες φίλαθλοι από τα πέντε “μεγάλα” πρωταθλήματα (...Γερμανία, Αγγλία, Ισπανία, Ιταλία και Γαλλία). Επιλέχθησαν τρεις χιλιάδες φίλαθλοι από κάθε χώρα και απάντησαν σε διάφορες ερωτήσεις.

Το 52% απάντησε ότι η Μπορούσια Ντόρτμουντ είναι η πιο συμπαθής Γερμανική ομάδα. Στην δεύτερη θέση με 41%, αρκετά μακριά, είναι η Μπάγερν Μονάχου η οποία παράλληλα είναι και η πιο μισητή Γερμανική ομάδα με επίσης 41%.

Οι υπόλοιπες ομάδες τις οποίες βλέπουν με συμπάθεια οι Ευρωπαίοι είναι οι Γκλάντμπαχ, Κολωνία, Σάλκε και Φράιμπουργκ! Πάντως υπάρχουν και δύο πρωτιές για την Μπάγερν εκτός από αυτή της πιο μισητής ομάδας.

Είναι η ομάδα για την οποία μιλούν περισσότερο οι φίλαθλοι των πέντε μεγάλων πρωταθλημάτων με 69% ενώ είναι και η ομάδα για την οποία υπάρχει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για ειδήσεις στο διαδίκτυο με ένα ποσοστό 38% έναντι 34% της Ντόρτμουντ!


Γράψτε το σχόλιο σας...
22/02/2019 • 08:23

Αγώνες φιλοδοξίες κι επιβίωσης σε Στρασβούργο, Βρέμη και Νταντί (video)

Σε δοκιμασία τίθεται απόψε η δυναμική της Λιλ και της Σεντ Ετιέν στην Γαλλία. Για την παραμονή τους, πλέον, παλεύουν η Νταντί στην Σκωτία και η Στουτγάρδη στην Γερμανία, έχοντας τύχη αρκεί βέβαια να είναι αποτελεσματικές!