Παράταση στο θρίλερ και αγωνία για αδιέξοδο…

Σε εξέλιξη βρίσκεται από περίπου τις 15.30 η κρίσιμη συνεδρίαση του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών υπό τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο.

Σε εξέλιξη βρίσκεται από περίπου τις 15.30 η κρίσιμη συνεδρίαση του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών υπό τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο.

Το κλίμα που βγαίνει, με βάση όλες τις πληροφορίες, παραπέμπει σε τελεσίγραφο των δανειστών προς την Ελλάδα: “Ή κάνετε αυτά που ζητάμε ή χρεοκοπείτε!”

Ποια είναι αυτά; Όπως μετέδωσε από τα ξημερώματα του Σαββάτου το protothema.gr, περικοπές στον 13ο και 14ο μισθό, περικοπές κατά περίπτωση στον κατώτατο μισθό και ακόμη μεγαλύτερες περικοπές – της τάξης του 35% – στις επικουρικές συντάξεις.

Το κλίμα αυτό θα μεταφέρει σε Παπανδρέου, Σαμαρά και Καρατζαφέρη ο πρωθυπουργός με το Μέγαρο Μαξίμου επισήμως να διαψεύδει ότι υπάρχει ζήτημα παραίτησής του, εφόσον δεν επιτευχθεί συμφωνία, αλλά και με αρμόδιες κυβερνητικές πηγές να επιμένουν ότι όλα είναι ανοικτά.

Οι εταίροι έχουν εντείνει την πίεση σε όλα τα μέτωπα και είναι χαρακτηριστική η χθεσινή τοποθέτηση Γιούνκερ, κατά την οποία “H Ελλάδα θα χρεοκοπήσει το Μάρτιο αν δεν κάνει αυτά που πρέπει”.

Πηγή, Protothema.gr


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.