Αυξήθηκε η χωρητικότητα του «Σιγκνάλ Ιντούνα Παρκ»

Αύξηση κατά πέντε θέσεις στην χωρητικότητα του «Σιγκνάλ Ιντούνα Παρκ», όπως ανακοίνωσε η διοίκηση της Ντόρτμουντ, για τις αναμετρήσεις του γερμανικού πρωταθλήματος.
Θωμάς Ναλμπάντης
12/06/2018 • 12:56
Οι φίλαθλοι της Ντόρτμουντ
  • shares
Αύξηση κατά πέντε θέσεις στην χωρητικότητα του «Σιγκνάλ Ιντούνα Παρκ», όπως ανακοίνωσε η διοίκηση της Ντόρτμουντ, για τις αναμετρήσεις του γερμανικού πρωταθλήματος. Σύμφωνα με την ενημέρωση του γερμανικού συλλόγου, η χωρητικότητα του γηπέδου ανέβηκε στις 81.370 θέσεις.

Για τους ευρωπαϊκούς αγώνες η χωρητικότητα αυξήθηκε από τις 65.849 θέσεις στις 66.099 θέσεις. Η αύξηση είναι αποτέλεσμα της μετατροπής μέρους της κερκίδας των όρθιων του γερμανικού συλλόγου σε καθήμενων. Η Ντόρτμουντ έκανε sold out σε έντεκα από 17 ματς του γερμανικού πρωταθλήματος και είχε μέσο όρο εισιτηρίων την περσινή σεζόν τα 79.222 εισιτήρια. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
22/09/2019 • 07:11

Φόρμα και πάθος ορίζουν τα ντέρμπι σε Λιόν, Αϊντχόφεν, Λονδίνο και ΟΑΚΑ

Το ντέρμπι του Ολλανδικού πρωταθλήματος είναι λογικό να κριθεί στην αποτελεσματικότητα ανάμεσα σε δύο φορμαρισμένες ομάδες. Εν μέσω ειδικών συνθηκών το ντέρμπι των "αιωνίων", πιο παραγωγικά τα ματς σε Λονδίνο και Λιον