Μπόατενγκ: «Χρειαζόμαστε τον Νόιερ»

Αναντικατάστατος είναι για την εθνική Γερμανίας ο τερματοφύλακάς της Μανουέλ Νόιερ, σύμφωνα με τον συμπαίκτη του, Τζερόμ Μπόατενγκ.

Αναντικατάστατος είναι για την εθνική Γερμανίας ο τερματοφύλακάς της Μανουέλ Νόιερ, σύμφωνα με τον συμπαίκτη του, Τζερόμ Μπόατενγκ.
 
Ο Γερμανός γκολκίπερ της Μπάγερν υπήρξε βασικός τα προηγούμενα χρόνια, αλλά φέτος έχει να παίξει από τον Σεπτέμβριο λόγω τραυματισμού στο πόδι.
 
Αν και έχει συμπεριληφθεί στην αποστολή της «νατσιονάλμανσαφτ» για το Παγκόσμιο Κύπελλο, ο 32χρονος διεθνής καλείται να πείσει τον προπονητή της Γιόακιμ Λεβ ότι είναι αγωνιστικά έτοιμος για να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις του τουρνουά. 
 
Ο Μαρκ-Αντρέ τερ Στέγκεν είχε μία πολύ καλή σεζόν με την Μπαρτσελόνα, ενώ οι άλλοι τερματοφύλακες Κέβιν Τραπ (Παρί Σεν Ζερμέν) και Μπερντ Λένο (Λεβερκούζεν) συνθέτουν ένα ανταγωνιστικό τρίο μεταξύ των 27 που κάλεσε σε πρώτη φάση ο Λεβ. 
 
«Εχει διαφορά αν είναι ο Νόιερ κάτω από τα δοκάρια μας ή όχι. Ο Μανουέλ είναι ο καλύτερος γκολκίπερ του κόσμου. Οι άλλοι είναι επίσης πολύ καλοί και ο τερ Στέγκεν είχε μία πολύ παραγωγική χρονιά», εξήγησε ο Μπόατενγκ στο «Kicker».
 
«Δεν υποτιμώ τους υπόλοιπους τερματοφύλακές μας, ο Νόιερ όμως έχει ένα διαφορετικό, ξεχωριστό χάρισμα. Ο Μανού είναι ο Μανού», πρόσθεσε ο 29χρονος αμυντικός, ενώ διέψευσε τις φήμες που τον θέλουν να κλείνει την καριέρα του σε επίπεδο εθνικής ομάδας. 
 
«Δεν θα σταματήσω, επειδή δεν έχω κατακτήσει ποτέ Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα με την εθνική ανδρών, μόνο με τους νέους», ανέφερε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.