Βαλεριέν: “Ξεκινάω δουλειά για να χτίσω μια νέα ομάδα”

Γεμάτος όρεξη για δουλειά παρουσιάστηκε στις πρώτες του δηλώσεις ο νέος τεχνικός του Απόλλων Σμύρνης Ίσμαελ Βαλεριέν.

Γεμάτος όρεξη για δουλειά παρουσιάστηκε στις πρώτες του δηλώσεις ο νέος τεχνικός του Απόλλων Σμύρνης Ίσμαελ Βαλεριέν. Όπως είναι λογικό δεν γνωρίζει ακόμα το ρόστερ της ομάδας που αναλαμβάνει, παρ’ όλ’αυτά όμως θεωρεί πως δεν θα του πάρει πολύ χρόνο για να ξεκινήσει ο σχεδιασμός. 

Ίσμαελ Βαλεριέν:
“Δεν ξέρω ακριβώς όλο το ρόστερ της ομάδας, έχω όμως μία άποψη. Θα καθίσουμε με το τεχνικό επιτελείο να μιλήσουμε για να βγάλουμε ένα συμπέρασμα. Αφού πάρθηκε η απόφαση να αναλάβω, από τώρα ξεκινάω δουλειά για να χτίσω μια νέα ομάδα. Σαν πρώτο και βασικό μας μέλημα είναι να φέρουμε καλούς παίκτες εδώ, να τους πείσουμε να έρθουν. Θέλουμε να φτιάξουμε μια ομάδα που θα τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται”.

Απόλυτη εμπιστοσύνη στον νέο τεχνικό της ομάδας του έχει ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης: 
“Πιστεύουμε να μας αλλάξει επίπεδο. Ο Απόλλων περνάει παρατεταμένη περίοδο με όχι καλές πορεία. Δεν παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, παλέψαμε για τη σωτηρία και καταφέραμε να σωθούμε δυο αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος. Θέλουμε να φύγουμε απ’ αυτήν τη μιζέρια.

Θέλαμε να φέρουμε έναν προπονητή από προηγμένο πρωτάθλημα. Ο προπονητής να σε ανεβάσει είναι ρίσκο, οι μελέτες έχουν δείξει ότι το 10% μπορεί να τα καταφέρει. Οι Πετράκης και Χάβος ήταν δύο από τους 30 προπονητές που μιλήσαμε. Είδαμε βαλκάνιους αλλά θέλαμε προπονητή από Ισπανία ή Αγγλία. Τελικά μας προέκυψε ο κύριος Ισμαελ που είναι Γαλλογερμανος”. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.