Πέφτουν οι υπογραφές με Ερέρα

Τις τελευταίες λεπτομέρειες τακτοποίησαν ο Θόδωρος Καρυπίδης με τον Πάκο Ερέρα και τις επόμενες ώρες οι δύο πλευρές θα υπογράψουν συμβόλαιο συνεργασίας.

Τις τελευταίες λεπτομέρειες τακτοποίησαν ο Θόδωρος Καρυπίδης με τον Πάκο Ερέρα και τις επόμενες ώρες οι δύο πλευρές θα υπογράψουν συμβόλαιο συνεργασίας.

Όπως προκύπτει από την επίσημη πληροφόρηση της ΠΑΕ Άρης, η συμφωνία είναι για 1+1 χρόνο καθώς οι δύο άνδρες συμφώνησαν σε όλα τα σημεία μετά τις πολύωρες συζητήσεις που ολοκληρώθηκαν επί ελληνικού εδάφους.

Ο Ισπανός τεχνικός έχει πλήρη εικόνα της ομάδας που αναλαμβάνει, ενώ από δω και στο εξής επιφορτίζεται με την στελέχωση του ρόστερ ώστε να καλυφθούν τα κενά που υπάρχουν.

Εκτός από τα αγωνιστικά ζητήματα, Καρυπίδης και Ερέρα εστίασαν και σε θέματα γενικότερης λειτουργίας του τμήματος όπου παρατηρήθηκε πλήρης ταύτιση απόψεων. 
Ο νέος τεχνικός του Άρη θα αναχωρήσει για την πατρίδα του (πιθανότατα την Παρασκευή) και στη συνέχεια θα επιστρέψει για μόνιμη εγκατάσταση στη Θεσσαλονίκη έχοντας μαζί του όμως και τους άμεσους συνεργάτες του, δικής του επιλογής.
Όσο αφορά τα θέματα της προετοιμασίας τα χειρίζεται ο πρόεδρος της ΠΑΕ ενημερώνοντας όμως με κάθε λεπτομέρεια τον Ερέρα. 

Οι λεπτομέρειες για την προετοιμασία θα γίνουν γνωστές τις προσεχείς ημέρες και είναι πολύ πιθανό το πρώτο στάδιο να πραγματοποιηθεί εντός των συνόρων και στη συνέχεια η αποστολή να αναχωρήσει στο εξωτερικό για σειρά φιλικών.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.