Ενοχλημένος με τον Κοκλέν ο Βενγκέρ

Ο Αρσέν Βενγκέρ δεν έκρυψε την ενόχλησή του για την αποβολή του Φράνσις Κοκλέν στο ντέρμπι με την Τότεναμ, υπογραμμίζοντας πως τον είχε προειδοποιήσει.

Ο Αρσέν Βενγκέρ δεν έκρυψε την ενόχλησή του για την αποβολή του Φράνσις Κοκλέν στο ντέρμπι με την Τότεναμ, υπογραμμίζοντας πως τον είχε προειδοποιήσει. Ο Αλσατός τεχνικός αποκάλυψε πως είχε τονίσει στον παίκτη του να προσέξει ιδιαίτερα στην επανάληψη, λόγω της κίτρινης κάρτας που είχε, όμως αυτός άφησε την ομάδα του με παίκτη λιγότερο από το 55ο λεπτό, στην ισοπαλία 2-2 με τα «σπιρούνια». 

Ο Βενγκέρ τόνισε χαρακτηριστικά: «ροειδοποίησα τον Φρανσίς στο ημίχρονο γιατί είχε ήδη μια κίτρινη κάρτα, όμως θεωρώ ότι έπρεπε να έχει αποβληθεί και ο Ντάιερ στη φάση που τραβάει τη φανέλα του Ζιρού. Αυτό θα μπορούσε να έχει αλλάξει την εξέλιξη του αγώνα. Δείξαμε χαρακτήρα και σωστή νοοτροπία καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού».

Και συμπλήρωσε για την ισοπαλία κόντρα στην Τότεναμ: «Είμαι περήφανος για τον τρόπο που διαχειρίστηκαν την κατάσταση οι ποδοσφαιριστές μου και για τον τρόπο με τον οποίο αντιδράσαμε μετά το 2-1, παρά το αριθμητικό μας μειονέκτημα… Όταν είχαμε το παιχνίδι υπό τον έλεγχό μας, τότε μείναμε με 10 παίκτες και ήταν κακό για εμάς… Αυτό είναι το μοναδικό που μας κάνει να σκεφτόμαστε ότι θα μπορούσαν να είναι διαφορετικά τα πράγματα». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.