Ούτε την Τουλούζ δεν νίκησε η Μαρσέιγ…

Η τραγική επίδοση της Μαρσέιγ του Μίτσελ στο "Βελοντρόμ" και γενικά στο πρωτάθλημα συνεχίστηκε και αυτή την αγωνιστική με τους γηπεδούχους να σώζονται με αυτογκόλ παίκτη της Τουλούζ στο τελικό 1-1 ανάμεσα στις δυο ομάδες.

Η τραγική επίδοση της Μαρσέιγ του Μίτσελ στο “Βελοντρόμ” και γενικά στο πρωτάθλημα συνεχίστηκε και αυτή την αγωνιστική με τους γηπεδούχους να σώζονται με αυτογκόλ παίκτη της Τουλούζ στο τελικό 1-1 ανάμεσα στις δυο ομάδες. 

Με μια νίκη στα τελευταία επτά και δυο στα τελευταία δώδεκα ματς πρωταθλήματος, η Μαρσέιγ συνεχίζει να απογοητεύει. Αυτό που σώζει τον πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού είναι ότι παρά την κάκιστη πορεία της, κυρίως εντός έδρας που μετρτά δυο νίκες σε 15 αγώνες (!), εξακολουθεί να βρίσκεται στις δυο νίκες μακριά από την έξοδο στην Ευρώπη, ενώ έχει σοβαρές ελπίδες να προκριθεί στον τελικό κυπέλλου της χώρας. 

Οι φιλοξενούμενοι που είδαν την προηγούμενη αγωνιστική τον τεχνικό τους να παραιτείται αποδεχόμενος τον υποβιβασμό της ιστορικής ομάδας, δεν είχαν κανονικό προπονητή στον πάγκο τους, αφού ο νέος (πρώην της Εβιάν) είχε πρόβλημα υγείας. Παρά τα προαναφερόμενα, προηγήθηκαν στο 55′ με το Μπεν Γιεντέρ, αλλά ένας δικός τους παίκτης, ο Σομάλια, διαμόρφωσε και το τελικό 1-1. 

Το αποτέλεσμα
Μαρσέιγ – Τουλούζ 1-1
0-1 Μπεν Γιεντέρ (55)
1-1 (74) αυτογκόλ Σομάλια


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.