Η συνέντευξη Τύπου του Ατρόμητος-Άρης (vid)

Δείτε τι δήλωσαν οι Γιώργος Δώνης και Γιάννης Μιχαλήτσος μετά το τέλος της αναμέτρησης του Περιστερίου, ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Άρη.

Γιώργος Δώνης:  «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, πολύ δυνατό. Θέλαμε τη νίκη, αλλά είχαμε πολύ καλό αντίπαλο με μεγάλη ποιότητα. Ο Άρης ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο, εμείς δεν ήμασταν απειλητικοί στο πρώτο μέρος με εξαίρεση ένα σουτ του Τάτου στο τέλος. Ο Άρης ειχε 2-3 καλές φάσεις, αλλά η ομάδα μου ήταν καλύτερη στο δεύτερο μέρος και δημιούργησε ευκαιρίες για γκολ. Συνήθως με αυτές τις φάσεις, του Τάτου, του Σφακιανάκη και του Μήτρογλου, σε άλλα παιχνίδια παίρνουμε τη νίκη. Από εκεί πέρα, όπως πήγε το ματς, το σημαντικό ήταν ότι καταφέραμε να κρατήσουμε το βαθμό της ισοπαλίας, σημαντικό είναι να μην χάνεις σε αυτά τα παιχνίδια. Μετά τις γιορτές είχαμε κάνει πολύ μεγάλη προσπάθεια, είναι πολύ σημαντικό που βρισκόμαστε στην πρώτη πεντάδα και μέσα στους στόχους και τώρα έχουμε το χρόνο να προετοιμαστούμε για το ματς με τον Παναθηναϊκό. Στις μεγάλες ομάδες, όταν μένουν εκτός από ένα τόσο σημαντικό θεσμός πληγώνεται ο εγωισμός τους. Ο Άρης έχει ένα πολύ ποιοτικό ρόστερ».

Γιάννης Μηχαλήτσος: «Στο πρώτο ημίχρονο αδικούμαστε, το σκορ θα έπρεπε να είναι 0-1 ή 0-2. Θέλω να σταθώ στη φάση του Φατί, δεν υπήρχε καμία αποβολή. Στη συνέχεια, η αποβολή αυτή άλλαξε τη ροή του παιχνιδιού. Έχω σοβαρά παράπονα από τη διαιτησία. Υπάρχουν υποψίες για πέναλτι στη φάση του Κατίδη. Δεν αρκεί η ισοπαλία στον Άρη. Στο πρώτο ημίχρονο, η ομάδα μου έκανε καταπληκτική εμφάνιση. Ήταν άδικο που πήγαμε στα αποδυτήρια με την ισοπαλία. Αν συνεχίζαμε με 11, θα είχαμε περισσότερες πιθανότητες για τη νίκη».

Για τον Μασάδο: «Η συνεργασία μου με τον προπονητή αυτές τις μέρες θα τον βοηθήσει να έχει επιτυχίες. Έχει καταλάβει πολλά πράγματα για τον Άρη», ενώ κλείνοντας, μετά από σχετική ερώτηση τόνισε: «Δεν μας ικανοποιεί η ισοπαλία, παρόλο που είχαμε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο απέναντί μας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.