Ξανά δίπλα στους πρόσφυγες

Τη συμπαράστασή του στους πρόσφυγες συνεχίζει να εκφράζει έμπρακτα ο Ολυμπιακός.

Τη συμπαράστασή του στους πρόσφυγες συνεχίζει να εκφράζει έμπρακτα ο Ολυμπιακός. Και την Καθαρά Δευτέρα οι “ερυθρόλευκοι” μοίρασαν χιλιάδες μερίδες φαγητού και είδη ρουχισμού, προκειμένου να αντιμετωπίσουν οι άνθρωποι την κακοκαιρία.

Στο λιμάνι του Πειραιά έχουν συγκεντρωθεί χιλιάδες πρόσφυγες που μέρα με τη μέρα αυξάνονται. Αυξάνεται ωστόσο και η αλληλεγγύη του Ολυμπιακού που μέρα με τη μέρα μεγαλώνει και την συμπαράστασή του.
Μέχρι και περίπου στις 21.30 απόψε τα βαν αγάπης του Ολυμπιακού ήταν στις πύλες του λιμανιού του Πειραιά και μοίραζαν φαγητό και ρούχα στους ταλαιπωρημένους πρόσφυγες. Χιλιάδες, δίχως υπερβολή, μερίδες φαγητού (αφού μέρα με τη μέρα αυξάνονται και οι ανάγκες) μοιράστηκαν στους ανθρώπους που δοκιμάζονται σωματικά και ψυχολογικά.

Παράλληλα, προκειμένου ν’ αντιμετωπίσουν τις αντιξοότητες από την κακοκαιρία, ο Ολυμπιακός μοίρασε και ρούχα. Μπουφάν, σκούφοι, γάντια, αντιανεμικά και πολλά άλλα που θα τους κρατήσουν ζεστούς δόθηκαν από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Καραϊσκάκης ΑΕ, κ. Βασίλης Βασιλειάδης, ήταν και πάλι παρών και συντονιστής της όλης προσπάθειας για να αισθανθούν πιο άνετα και πιο ζεστά οι χιλιάδες αυτοί άνθρωποι που φιλοξενούνται στο λιμάνι του Πειραιά.
Ακόμα και μπάλες, για τους μικρότερους σε ηλικία πρόσφυγες, μοιράστηκαν από τον Ολυμπιακό προκειμένου τα παιδιά να ξεφεύγουν λίγο με το παιχνίδι απ’ αυτή τη σκληρή καθημερινότητα που βιώνουν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.