Χατζηθεοδώρου: «Διαθέτουμε εξαιρετικό υλικό»

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο σχεδιασμός του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου ενόψει των καλοκαιρινών υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων υδατοσφαίρισης νέων ανδρών και εφήβων.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο σχεδιασμός του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου ενόψει των καλοκαιρινών υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων υδατοσφαίρισης νέων ανδρών και εφήβων. 

Ήδη έχουν πραγματοποιηθεί τρία καμπ προετοιμασίας στα οποία ο ομοσπονδιακός προπονητής είχε την ευκαιρία να δει δεκάδες νεαρούς πολίστες και να εξάγει χρήσιμα συμπεράσματα, ενώ ακόμη ένα προγραμματίζεται για τη Μεγάλη Εβδομάδα.

«Η φετινή σεζόν είναι σεζόν προετοιμασίας. Έχουμε βάλει στόχο να προετοιμαστούμε κατάλληλα για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στα τέλη Αυγούστου (γεννηθέντες 1998 και έπειτα), το οποίο θα πραγματοποιηθεί με τους νέους κανονισμούς, όπως και πέρυσι στο Καζακστάν, όπου κατακτήσαμε την 4η θέση. Επίσης, δέκα μέρες μετά πραγματοποιείται και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Μαυροβουνίου (γεννηθέντες 1997 και έπειτα) και θέλουμε και εκεί να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό», δήλωσε ο Χατζηθεοδώρου στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ και συνέχισε:

«Έως τώρα έχουμε κάνει τρία καμπ προετοιμασίας, δύο στην Αθήνα (στο ένα μάλιστα δόθηκαν και φιλικά παιχνίδια με την εθνική ομάδα της Γαλλίας) και ένα στην Θεσσαλονίκη. Συνολικά είδαμε 90 παιδιά και βγάλαμε χρήσιμα συμπεράσματα, ενώ οι νεαροί αθλητές έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους. Διαθέτουμε εξαιρετικό υλικό και έχουμε ένα ευχάριστο “πρόβλημα”, καθώς δυσκολευόμαστε να ξεχωρίσουμε ανάμεσα σε όλους τους αθλητές εκείνους που θα απαρτίσουν την ομάδα. Θα τσεκάρω όλα τα παιδιά στις εγχώριες διοργανώσεις και τα ηλικιακά πρωταθλήματα και αυτό που εύχομαι κυρίως είναι να μην έχουμε απρόοπτα και τραυματισμούς, που θα δυσκολέψουν το έργο μας. Επίσης, κοιτάζουμε φυσικά και τους παίκτες που αγωνίζονται σε επαρχιακές ομάδες. Για παράδειγμα, στο καμπ της Θεσσαλονίκης παρακολουθήσαμε πολίστες από την Χίο, την Κέρκυρα, τον Βόλο, τη Λάρισα και την Ξάνθη. Τώρα έχουμε ακόμη ένα καμπ προετοιμασίας στις αρχές της Μεγάλης Εβδομάδας για τους εφήβους (1998 και έπειτα), όπου σκοπεύω να καλέσω 30 νέα άτομα (σύνολο 120 δηλαδή θα έχουν δοκιμαστεί), και έχω διαρκή επαφή με τους προπονητές των σωματείων ώστε να μην υπάρξουν απρόοπτα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.