E3 2018: Πώς λειτουργεί το ‘Cool’ Stat του Cyberpunk 2077

Θα είναι πράγματι cool;Το Cyberpunk 2077 βασίζεται σε ένα επιτραπέζιο RPG που ονομάζεται Cyberpunk...

Θα είναι πράγματι cool;

Το Cyberpunk 2077 βασίζεται σε ένα επιτραπέζιο RPG που ονομάζεται Cyberpunk 2020 και ενώ υπάρχουν πολλές διαφορές, το κάπως διφορούμενο «Cool» stat πήρε ήρθε από το αρχικό υλικό.

Τι κάνει όμως το Cool State; Ο δημιουργός του Cyberpunk 2020, Mike Pondsmith, είπε ότι δεν είναι μόνο το πόσο cool είναι ο χαρακτήρας σας, αλλά και πόσο καλά μπορούν να μείνουν ήρεμοι υπό πίεση.

“Οι περισσότεροι θα ξεκινήσουν την μάχη επειδή κάποιος έχασε την υπομονή του και δεν μπορεί να κρατηθεί”, είπε ο Pondsmith, που έμαθε από την ομιλία του με έναν φίλο από τους Rangers. “Ήθελα να δώσω αυτή την αίσθηση ότι έχετε υπομονή και μπορείτε να τη διατηρήσετε”.

Συνέχισε να εξηγεί ότι “όλα όσα έχετε είναι μια δήλωση”, και ότι ενώ το στυλ εξακολουθεί να είναι σημαντικό, το πώς διατηρείτε τον εαυτό σας είναι της ίδιας σημασίας. “Φοράτε το τεθωρακισμένο σακάκι και μεταφέρετε όπλα, αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Είναι ότι εμφανιστήκατε πολύ badass και ότι οι άνθρωποι σας δίνουν κάποιο σεβασμό στο δρόμο”.

Είμαι βέβαιος ότι δεν θα περάσει πολύς καιρός πριν δούμε ένα Cool speedrun.

Ο Pondsmith είπε επίσης ότι το Cool η έκδοση του πιο παραδοσιακού stat Charisma. “Μπορείτε να έχετε τεράστιο Cool και έχουν πολύ λίγο Charisma”, εξήγησε ο Pondsmith. Βασικά, υπάρχει μια διαφορά ανάμεσα στο να ξεφεύγεις από καταστάσεις και να δίνεις σε όλους ένα vibe σεβασμού.

Όσο για το Cool στο Cyberpunk 2077, ο Pondsmith το παρομοίωσε με τον τρόπο με τον οποίο η CD Projekt έχει επίσης προσαρμόσει το σύστημα Lifepath του 2020. “Είναι όλα τα πράγματα που επιδρούν στο πώς οι άνθρωποι θα δουν και θα αντιληφθούν τον χαρακτήρα σας”.

Ο Pondsmith λέει ότι πιστεύει ότι θα επηρεάσει επίσης τις επιλογές του διαλόγου, αλλά δεν μοιράζεται συγκεκριμένες λεπτομέρειες γι ‘αυτό. Μίλησε για την ιδέα ότι οι άνθρωποι που θα μπορούσαν διαφορετικά να τραβήξουν όπλο εναντίων σας όταν περπατάτε στην πόρτα δεν θα ήθελαν να χαλάσουν τις σχέσεις τους με έναν τόσο cool χαρακτήρα.

Για περισσότερα νέα, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.


H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι αρθρογράφος στο eSports Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming, Buddies!

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.